1000 Avokatë dhe 10,000 Mjekë kanë Ngritur një Proces Gjyqësor për Shkelje të Kodit të Nurembergut …

0
67

Historiku i Gjykimeve të reja të Nurembergut 2021:

Një ekip i madh me më shumë se 1.000 avokatë dhe mbi 10,000 ekspertë mjekësorë, të udhëhequr nga Dr. Reiner Fuellmich, ka filluar procedurat ligjore kundër CDC, OBSH dhe Grupit Davos për krime kundër njerëzimit.

Fuellmich dhe ekipi i tij paraqesin testin e pasaktë PCR dhe urdhrin që mjekët të përshkruajnë çdo vdekje të sëmundjes bashkëkohore si një vdekje Covid – si mashtrim.

Testi PCR nuk u krijua kurrë për të zbuluar patogjene dhe është pothuajse 100% i pasaktë në 35 cikle. Të gjitha testet PCR të monitoruara nga CDC përcaktohen në 37 deri në 45 cikle. CDC pranon që testet mbi 28 cikle nuk lejohen për një rezultat pozitiv të besueshëm.

Kjo bën të pavlefshëm mbi 90% të rasteve të pretenduara të Covid / “infeksioneve” të zbuluara nga përdorimi i këtij testi të pasaktë.

Përveç testeve të pasakta dhe certifikatave mashtruese të vdekjes, vetë vaksina “eksperimentale” shkel nenin 32 të Konventës së Gjenevës.

Sipas nenit 32 të Konventës së Gjenevës 1949, “gjymtimi dhe eksperimentet mjekësore ose shkencore që nuk kërkohen për trajtimin mjekësor të një personi të mbrojtur” janë të ndaluara.

Sipas nenit 147, kryerja e eksperimenteve biologjike mbi personat e mbrojtur është një shkelje serioze e Konventës.

David Icke: Ne Duhet të Kërkojmë Gjyqet e Nurembergut Për Të gjithë Përgjegjësit ‘Covid’

Vaksina “Eksperimentale” Shkel të 10 Kodet e Nurembergut – Të Cilat Vendosin Dënimin me Vdekje për Ata që Përpiqen të Thyejnë Këto Ligje Ndërkombëtare:
1) Siguron imunitet ndaj virusit

Kjo është një terapi gjenesh “e rrjedhur” që nuk siguron imunitet ndaj Covid dhe pretendon se ato zvogëlojnë simptomat, por të vaksinuar dyfish tani janë 60% e pacientëve që kanë nevojë për ER ose ICU me infeksione kovide.

2) Mbron marrësit nga marrja e virusit

Kjo terapi gjenike nuk siguron imunitet dhe vaksina e dyfishtë ende mund të kapë dhe përhapë virusin.

3) Redukton vdekjet për shkak të infeksionit viral

Kjo terapi gjenike nuk zvogëlon vdekjet nga infeksioni. Njerëzit e vaksinuar të dyfishtë të infektuar me Covid gjithashtu kanë vdekur.

4) Redukton qarkullimin e virusit

Kjo terapi gjenike lejon akoma përhapjen e virusit sepse i jep imunitet zero virusit.

5) Redukton transmetimin e virusit

Kjo terapi gjenike ende lejon transmetimin e virusit sepse nuk i jep imunitet virusit.

Zbatohen shkeljet e mëposhtme të Kodit të Nurembergut:

Kodi i Nurembergut # 1: Pëlqimi vullnetar është i rëndësishëm

Asnjë person nuk duhet të detyrohet të marrë një eksperiment mjekësor pa pëlqimin e informuar.

Shumë media, njerëz politikë dhe jo-mjekësorë i nxisin njerëzit të marrin injeksionin.

Ata nuk japin informacion në lidhje me efektet negative ose rreziqet e kësaj terapie gjenike. E tëra çfarë dëgjon prej tyre është – “e sigurt dhe efektive” dhe “përfitimet tejkalojnë rreziqet”.

Vendet përdorin bllokada, shtrëngime dhe kërcënime për të detyruar njerëzit të marrin këtë vaksinë ose janë të ndaluara të marrin pjesë në shoqërinë e lirë nën mandatin e një kalimi të vaksinës ose Green Pass.

Gjatë gjykimeve të Nurembergut, mediat gjithashtu u ndoqën penalisht dhe anëtarët u vranë për gënjeshtra ndaj publikut, së bashku me shumë prej mjekëve dhe nazistëve të shpallur fajtorë për krime kundër njerëzimit.

Kodi i Nurembergut # 2: Jep rendimente me rezultate të frytshme që nuk mund të prodhohen me mjete të tjera

Siç u përmend më lart, terapia gjenike nuk plotëson kriteret për një vaksinë dhe nuk ofron imunitet ndaj virusit. Ka trajtime të tjera mjekësore që japin rezultate të frytshme kundër Covid, të tilla si Ivermectin, vitaminë D, vitaminë C, zink dhe sistemin e forcuar imunitar për gripin dhe ftohjet.

Kodi i Nurembergut # 3: Eksperimentet themelore si rezultat i eksperimenteve në kafshë dhe sëmundjes së historisë natyrore

Kjo terapi gjenike anashkaloi eksperimentet e kafshëve dhe shkoi direkt në eksperimente njerëzore.

Në hulumtimin e ARN-së të përdorur nga Pfizer – një studim kandidat mbi mARN me majmunë rezus makaka duke përdorur ARN BNT162b2 dhe në atë studim të gjithë majmunët zhvilluan pneumoni, por studiuesit e konsideruan rrezikun të ulët, sepse këta ishin majmunë të rinj të shëndetshëm nga 2-4 vjeç.

Izraeli ka përdorur Pfizer dhe Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë ka pranuar një kërkesë që 80% e marrësve me pneumoni duhet të injektohet me këtë terapi gjenesh.

Përkundër këtij zhvillimi alarmues, Pfizer vazhdoi të zhvillonte mARN e saj për Covid, pa testime të kafshëve.

Kodi i Nurembergut # 4: Shmangni të gjitha vuajtjet dhe dëmtimet e panevojshme

Që nga fillimi i eksperimentit dhe i renditur nën sistemin e raportimit CDC VAERS, mbi 4,000 vdekje dhe 50,000 dëmtime të vaksinës janë raportuar në Shtetet e Bashkuara. Në BE, janë raportuar më shumë se 7,000 vdekje dhe 365,000 lëndime vaksinash. Kjo është një shkelje serioze e këtij kodi.

Kodi i Nurembergut # 5: Asnjë eksperiment nuk duhet të kryhet nëse ka arsye për të besuar se do të ndodhë lëndimi ose vdekja

Shikoni Nr. 4, bazuar në të dhëna mjekësore të bazuara në fakte, kjo terapi gjenike shkakton vdekje dhe dëmtime. Hulumtimet e mëparshme mbi ARNi gjithashtu tregojnë disa rreziqe që janë injoruar për këtë eksperiment të tanishëm të gjeneve eksperimentale. Një studim i vitit 2002 i proteinave të thonjve SARS-CoV-1 tregoi se ato shkaktojnë inflamacion, imunopatologji, mpiksje të gjakut dhe pengojnë shprehjen e Angiotensin 2. Ky eksperiment e detyron trupin të prodhojë këtë proteinë gozhdë që trashëgon të gjitha këto rreziqe.

Kodi i Nurembergut # 6: Rreziku nuk duhet të kalojë kurrë përfitimin

Covid-19 ka një normë shërimi prej 98-99%. Dëmtimi i vaksinës, vdekja dhe efektet anësore të pafavorshme të terapisë së gjenit me mARN tejkalojnë shumë këtë rrezik.

Përdorimi i vaksinave “të rrjedhura” u ndalua për përdorim bujqësor nga SH.B.A. dhe BE për shkak të studimit Marek Chicken i cili tregon “viruse të nxehta” dhe shfaqen variante… e bëjnë sëmundjen edhe më vdekjeprurëse.

Sidoqoftë, kjo është injoruar për përdorim njerëzor nga CDC i vetëdijshëm se rreziku i varianteve të reja, më vdekjeprurëse lind nga vaksinat e rrjedhura. CDC është plotësisht e vetëdijshme që përdorimi i vaksinave të rrjedhura lehtëson shfaqjen e llojeve më të nxehta (më vdekjeprurëse). Megjithatë, ata e kanë injoruar këtë kur bëhet fjalë për njerëzit

Kodi i Nurembergut # 7: Përgatitjet duhet të bëhen edhe për mundësitë e largëta të dëmtimit, paaftësisë ose vdekjes

Asnjë përgatitje nuk u bë. Kjo terapi gjenike anashkaloi eksperimentet e kafshëve. Studimet e fazës 3 klinike të vetë kompanive të farmaceutikës nuk do të përfundojnë deri në 2022/2023. Këto vaksina janë aprovuar në rast urgjence

Përdorni vetëm veprime për të detyruar një publik të keqinformuar. Ato NUK janë të aprovuara nga FDA.

Kodi i Nurembergut # 8: Eksperimentet duhet të kryhen nga persona të kualifikuar shkencërisht

Politikanët, media dhe aktorët që pretendojnë se kjo është një vaksinë e sigurt dhe efektive nuk janë të kualifikuar. Propaganda nuk është shkencë mjekësore.

Shumë dyqane të tilla si Walmart & qendrat e vaksinave përhapëse nuk janë të kualifikuar për të administruar terapi eksperimentale të gjeneve mjekësore te publiku i painformuar.

Kodi i Nurembergut # 9: Gjithkush duhet të ketë lirinë për t’i dhënë fund eksperimentit në çdo kohë

Pavarësisht thirrjes nga mbi 85,000 mjekë, infermierë, virologë dhe epidemiologë – eksperimenti nuk mbaron. Në fakt, aktualisht ka shumë përpjekje për të ndryshuar ligjet për të zbatuar pajtueshmërinë e vaksinave.

Kjo përfshin vaksinat e detyrueshme dhe të detyrueshme. “Spërkatësit” eksperimentalë planifikohen çdo gjashtë muaj pa përdorur numrin në rritje të vdekjeve dhe lëndimeve të shkaktuara tashmë nga ky eksperiment.

Këto imazhe azhurnimi do të administrohen pa ndonjë provë klinike. Shpresojmë, se gjyqi i ri i Nurembergut do t’i japë fund këtij krimi kundër njerëzimit.

Kodi i Nurembergut # 10: Studiuesi duhet të përfundojë eksperimentin në çdo kohë nëse ekziston një shkak i mundshëm për dëmtim ose vdekje

Datashtë e qartë nga të dhënat e raportimit statistikor se ky eksperiment çon në vdekje dhe lëndime. Por jo të gjithë politikanët, kompanitë farmaceutike dhe të ashtuquajturit ekspertë bëjnë ndonjë përpjekje për të ndaluar që ky eksperiment i terapisë gjenike të dëmtojë një publik të keqinformuar.

Procedurat ligjore po përparojnë, provat janë mbledhur dhe një grup i madh ekspertësh në rritje po japin alarmin.

Burimi/Patriotikmedia.com