28 Nëntorët e krenarisë kombëtare.

0
137

NJOFTIM
Të nderuar bashkatdhetarë,
Ju njoftojmë se më 28 nëntor 2020 duke filluar nga ora 18 në adresën Herlevgårdsvej 18-20,2730 Herlev,me një program modest kulturoro artistik, do të shënojmë 108 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë,me ç’rast do të shfaqet edhe filmi i regjisorit Ixhet Lutfiut “Rrënjet shqiptare-dheu danez” kushtuar historikut 55 vjeçar të shqiptarve në Danimarkë dhe kontributit të danezve ndaj çështjes shqiptare.
Duke iu falenderuar disa donatorve,hyrja është falas por për pjesëmarrje regjistrimi është i domosdoshëm.
Të interesuarit për pjesëmarrje duhet t’i dërgojnë ( me shkrim) emrat për regjistrim deri më 26 nëntor ora 24.00 në këtë nr tlf 25116271 ose në fb.

Në emer të Këshillit Organizativ:
Ibrahim Xhemajli,tlf 25116271

P.s.
Ata që do të marrin pjesë duhet t’i nënshtrohen rregullave të pandemisë ( të autoriteteve daneze ) në fuqi.
Secili pjesëmarrës duhet ta ketë ulsen e tij ( që i caktohet nga organizatori) dhe në rast të ngritjes në kēmbë ose lëvizjes duhet bartë masken.

Burimi/Facebook