Abedin Kaja – Urime Partia Socialiste e Shqipërisë, Urime Edi Rama, kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë

0
204

Shumica e shqiptarve, si asnjëherë tjetër në këto 30 vite të pluralizmit politik dhe demokracisë, i besuan Partisë Socialiste dhe kryatarit Edi Rama mandatin e tretë radhazi për të qeverisur vendin.
Mandati tretë është padyshim barrë e rëndë dhe përgjegjësi e madhe për kabinetin e ri qeverisës, ndaj si tillë kërkon njerëz të mençur, të aftë për të marrë përgjegjësi, të përulur përpara votuesve dhe gjithë shqiptarve.
Në ekipin e ri qeverisës lipsen ministra të pastër, të papërlyer apo përfshirë në afera korruptive e pazare me pasurit e vendit dhe taksat e shqiptarve.
Por mbi të gjitha, ekipi i ri qeverisës kërkon atdhetar, njerëz me integratet e të përkushtuar.
Vendi ndodhet përpara sfidave të mëdhe, ndaj për t’i kapërcyer këto sfida, lipset frymë bashkëpunimi me opozitën parlametare dhe gjithë faktorët politik në vend.
Për të siguruar të ardhmen e europiane, kërkohet uniteti i të gjithë shqiptarve pavarsisht përkatësisë apo bindjeve politike.
Shpresojmë dhe besojmë se do behet me e mira për Shqipërinë dhe shqiptarët.
Suksese!

Burimi/Facebook