Aktivisti: Turistët serbë në Shqipëri, sjellin nga jashtë edhe letrat e banjos

0
53

Avokati dhe aktivisti Adriatik Lapaj, ka ngritur një shqetësim për ata turistë, kryesisht serbë, që kur vijnë në vendin tonë, marrin me vete ushqime dhe produkte të ndryshme, madje edhe letrat e banjos.

Në një postim në rrjetet sociale, Lapaj shtron pyetjen nëse këta numërohen si turistë të huaj, pasi e vetmja gjë që sjellin në vendin tonë, janë kazanë me mbeturina.

Lapaj shton gjithashtu se ndoshta turistët serbë e bëjnë këtë dhe për arsye sigurie.

Postimi
Numërohen si turistë të huaj këta që kur shkarkojnë makinën te dhoma e plazhit kanë me vete patate, speca, letër banje, ujë, vezë, bostan e deri te mielli bukës?

Ndoshta këta të Serbisë i sjellin për arsye sigurie! Çështje besimi.

Turistë që Shqipërisë më shumë i lënë kazanë me mbeturina se para.

Burimi/gazetamapo.al/