Aldo Sulollari – Driten e gjeta…

0
354

Disa fjale zemre ❤ uroj ta pelqeni ?

Driten e gjeta…
E gjeta brenda thellesise se erresires.
E gjeta driten kur shpirti im po fikej.
E gjeta driten kur zemra ngadalsoj rrahjet.
E gjeta driten kur era nuk po oshetinte me.
E gjeta driten kur yjet nuk po binin.

E gjeta driten…

E gjeta driten brenda tek uji piset.
E gjeta driten kur balta po me njolloste.
E gjeta driten kur bari u tha dhe lulet u vyshken.
E gjeta driten ne humneren e kesaj bote.

E gjeta driten…
Ishte brenda meje.
Kur e perhapa, u ndricua gjithcka si nje univers me baze te erret , por duke e ndricuar me shpirtrat tane.
Gjeje driten dhe me ndrico!