ALUMNI/ Liceu Artistik – Ani Bylykbashi

0
233

Ani Bylykbashi kam filluar mesimet e para ne piano nen drejtimin e prof Fatbardha Besho 2001-2005. Me pas 2006-2013 filloj studimet ne klasen e prof Ilir Koles ku mbaroj liceun artistik me rezultate maksimale. 2013-2016 filloj akademine e arteve ne drejtimin e prof Fatos Jaho dhe Pirro Sota me rezultate te larta. Repertori konkursi talentet e reja per 3 vite,koncerte brenda dhe jasht shqiperise si solist dhe fagoti i pare i orkestres simfonike,pjesmarrje ne orkestra rinore tirane, radio televizioni, teatri i operas, pjesmarres i kuintetit frymor dhe kuartetit emerson per fagota.

Burimi/Facebook/ALUMNI – Liceu Artistik