ALUMNI/Liceu Artistik – Kejdi Barbullushi – kitarë ( Austri)

0
192

Lindur me 24 Shtator 2001 ne Tirane. Studimet per kitare i filloi ne ‘Liceun Artistik Jordan Misja’ nga viti 2013-2020 nen kujdesin e pedagoges Anila Miso. Me pas mer pjese ne koncerte te ndryshme muzikore ne Shqiperi si : Shkodra Jazz Festival (Tirane 2020), ku mer pjes ne banden e Pianistit dhe Kompozitorit te mirenjohur Markelian Kapidani. Gjithashtu ne te njejtin festival prezantohet ne Shkoder me ‘Kejdi Barbullushi quartet’ ku bejne pjese: Endrit Fusha (Piano),Visar Kuci (Kontrabas), Enes Bajramliqi (Bateri). Pas mbarimit te studimeve ne ‘Liceun Artistik Jordan Misja’ per Kitare Klasike zhvillon studimet ne Viene (Austri) per Kitare Jazz ne ‘Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien’. Ne Vien, gjithashtu prezantohet me Trion dhe Kuintetin e tij ne dy koncerte Livestream.

Burimi/Facebook/ALUMNI- Liceu Artistik