ALUMNI/Liceu Artistik – Synjona Paplekaj – piano

0
188

Lindur me 5 Gusht 1994 ne Tropoje. Studimet per piano i filloi ne moshen 6 vjecare ne Liceun Artistik Jordan Misja Tirane ne pedagoge Delina Zadeja, dhe perfundoi ne vitin 2013, ku me pas vijon studimet Bachelor ne Universitetin e Arteve ne klasen e Pedagoge Merita Rexha Tershana. Gjate kesaj periudhe ka zhvilluar masterclass te ndryshem me pianistet Nataliya Deeva, Pierre Reach, Dimitri Vassilakis. Gjithashtu ka qene pjese e konkurseve dhe aktiviteteve te ndryshme si: Epta, Kenget e Tokes, Pjeter Gaci dhe fituese e disa cmimeve. Aktualisht eshte aktive ne mesimdhenie, dhe aktivitete, si dhe ne organizimin e korit, dhe organiste prane kishes “Zemra e Krishtit” Tirane.

Burimi/Facebook/ALUMNI – Liceu Artistik