Anila Kalleshi – 9 sekretet e femrave kineze për t’u dukur përgjithmonë të reja

0
53

Në Kinë, një grua e bukur nuk është vetëm ajo që që duket mirë nga pamja e jashtme. Duke marrë parasysh edhe traditat mijëravjeçare, gratë 40 vjeçare kineze duken si 20. Si ia dalin? Më poshtë ju rendisim 9 pika që mund t’i zbatoni edhe ju kollaj fare:

Së pari, duhet të pini shumë ujë. Kjo është shumë e rëndësishme. Së dyti, shpenzoni më pak kohë në diell, sepse nuk ju bën aspak mirë për lëkurën. Duhet pak e saktë. Duhet të mbroheni gjithmonë me krem dielli. Mundësisht zëvendësoni të gjitha pijet me çaj, jo kafe. Eshtë një gjë pro shëndetit tuaj.

Planifikoni ditën tuaj me një plan strikt ushqimor. Shmangni ëmbëlsirat me shumë kalori. Ushqimi i detit është një pjesë e rëndësishme e dietës së tyre. Ruani qetësinë në çdo situatë. Nervat rrudhosin fytyrën. Masazhi i këmbëve, por edhe i pjesëve të tjera të trupit rregullisht me duar. Masazhi çdo ditë, me një jade rroller, i cili ndihmon për qarkullimin e gjakut. Këtë mjet mund ta gjeni online dhe madje mund ta porosini kollaj fare nga Kina.

Burimi/preferenca-al.com/