Anila Kalleshi – E rra hën në Shkodër, Albano Bogdo reagon për herë të parë

0
90

Një mesazh ka ardhur në redaksinë “Pamfleti”, i cili na bën me dije se ditën e Mërkurë, aktori Albano Bogdo ka qënë i ftuar në një lokal në Shkodër, në një ‘stand up’ për publikun.

Mesa duket, situata nuk ka shkuar aspak mirë, si për Albanon ashtu edhe për të ftuarit në këtë lokal.

Sipas këtij mesazhi, Albano ka bërë disa batuta të rënda për Rozafën, gjë e cila ka indinjuar të ftuarit në këtë lokal.

Disa prej tyre e kanë mbytur me brohorima ofensive aktorin, disa të tjerë në heshtje e kanë pritur derisa mbrëmja ka mbaruar.

Situata ka degraduar deri në grus hte dhe dhu në ndaj aktorit, ka cilësuar mesazhi anonim i ardhur në redaksinë e ‘Pamfleti’-t.

Nëse kjo situatë është e vërtetë, ende nuk dimë arsyet pse aktori nuk i ka denoncuar dhun uesit?

Urojmë që një situatë e tillë të mos jetë e vërtetë, pasi humori duhet përqafuar në të gjitha dimensionet e tij.

Në rast të kundërt, shpresojmë që aktori të deno nco jë sa më parë dh unu esit, pasi një sjellje e tillë nuk është aspak e drejtë për këdo qytetar të këtij vendi.

Aktori ka reaguar pas së mërkurës. Ai nuk ka thënë asgjë në lidhje me ngjarjen, thjeshtë ka bërë me dije stand up comedyn e radhës. Presim reagimin e tij për ngjarjen në Shkodër.

Burimi/preferenca-al.com/