Ardiana Dhimiter Mitrushi – Shpresa ime

0
54

Kjo ishte një shpresë që askush nuk m’a dhunon, torturon, kërcënon, penalizon, apo tjetërson…
Nëse dikur shteti më dha një emër Shpresa unë atë e ktheva në shpresën time të përjetshme. Edhe kur nëna që më braktisi në ditën e parë në foshnjëri, me atë apo pa atë shpresa ime me ty do të vijë…
Nëse borxhe jetës ia numëron nji e nga nji, me shpresën time dhe mes ëndërrash të pagjumta e drejta dhe shpresa ime do të t’ ngrejë padi…
Dhe, unë përsëri do t’pres, e pres, pres e di…
Çfarë, kur edhe se ku, Shpresa ime e din mirë se kush je Ti, po, po Ti…👉🏻

Ardiana Dhimiter Mitrushi 13/08/2021…

Burimi/Facebook