ARDIANA MITRUSHI – KUR MOSHA PERKEDHEL NOSTALGJITE

0
436

KUR MOSHA PERKEDHEL NOSTALGJITE
I.
Eh sa kohe pritur kemi, ndare momentet ne padi,
oqeane pafund udhetuar, atje tej une edhe ti.
Ditet, muajt, vitet ikin, me ne luajn’e vrapojne,
bashke me ne edhe bylbylat, kanget zun’e kendojne.

REFRENI
Si mund ti shmangemi kohes, t’ mrekulluar nga bukurite,
horizontet petalojme, sfidojme, e hijeshojme kaltersite.
Me ne rete zune lodrojne, harruar me ty dhe n’ pafundesite.
Nane te dua, te dua, edhe kur mosha perkedhel nostalgjite.
(Dy here)
II.
Aventuroja momentet, si trumcaku pyllin ne teresi,
dita netet rrembente, tek retrospektoja me ty historite.
Pafajesisht sfidova kohen, me duar ngjyrosa poezite,
Vizualizoj, nenshkruaj, realitoj pa materializuar histori.

REFRENI
Si mund ti shmangemi kohes, t’ mrekulluar nga bukurite,
horizontet petalojme, sfidojme, e hijeshojme kaltersite.
Me ne edhe rete zune lodrojne, harruar tek ti dhe n’ pafundesite.
Nane te dua, te dua, edhe kur mosha perkedhel nostalgjite.
(Dy here)

ARDIANA MITRUSHI 08/18/18. Redaktuar me 13/07/2019.