Arianit Koci befason me reagimin për Albin Kurtin: Po vendos standard të ri në politikën e Kosovës

0
91

Avokati Arianit Koci, ka thënë se kryeministri Albin Kurti po vendos një standard të ri në politikën e Kosovës.

Ai ka thënë se Kurti po e merr gruan e tij me vete, gjithmonë aty ku duhet, duke komentuar kështu kritikat ndaj kryeministrit që mori pjesë në Festivalin e Kanës në Francë, bashkë me gruan dhe vajzën e tij.

Sipas tij, Kurti po vepron siç i ka hije një burrështetasit.

Reagimi i Kocit në Facebook:

Shumë po më vjen mirë që të gjithë – pozitë e opozitë, po e pranojnë që gruaja e Albinit është zonjë.

Edhe kjo është një lloj relaksimi në skenën politike.

Përndryshe, Rita e mbështet burrin të vet në mënyrë të dinjitetshme sa herë duhet – nuk deklarohet pa e pyet dhe është prezente gjithmonë kur duhet.

Natyrisht, meritat i ka edhe Albini që e merr gjithkund me vete, ashtu si i ka hije një burrështetasit.

Padyshim, kjo është një standard i ri në politikën kosovare.

Deri tani, disa top politikanëve, gratë ja u kemi parë vetëm kur kanë votuar.

Burimi/kosovaime.tv/