Arjan Prroj – Disa fjalë t’vjetra popullore Shkodrane.

0
69

Nëqoftëse njihni edhe ju, mund t’i shtoni në komente për knaqsinë e lexuesve. Faleminderit paraprakisht.
•Vesha – kopilesha.
• Malli i mirë shitet afër.
• Kush ka mik ka çiflik.
•Mendja e madhe e zeza e t’zot.
• Inatin e mramjes, lene për nadje…
•Ç’ka del prej mice gjun mij…
• A ke pa me fjetë?
• Prej fmijës dhe budallës mësohet e vërteta.
• Kryet thi e menden fmi.
• Lype – s’ta japin; merre – s’t’thojnë gja.
• Kur s’ke pula mos ban “ish”.
• Deka me nder asht kapak florini.

Burimi/Facebook/Shkodra nder shekuj