Befason Alfred Cako: “Bëhuni gati, do vjen një Dimër që do zgjasë 10 vjet…”

0
160

Konspiracionisti dhe opinionisti Alfred Cako ka parashikurar që do vjen një dimër shumë i gjatë për Shqiptarët dhe kohëra mjaft të vè shtira.

Ai ka bërë a pel qeverisë dhe politikanëve shqiptar që të jenë të përgaditur:

“I bëj thirrje kryeministrit të ardhshëm dhe shqiptarëve. Mos i shisni prodhimet bujqësore jashtë shtetit, sikur dhe me flori t‘ua japin. Ushqeni popullin tuaj. Grurë, misër, drithëra, zarzavate, vaj ulliri. Shqiptarët të ruajnë kafshët e tyre që të ushqejnë vendin.

Dimri 2021-2022 do jetë shumë i vështirë në botë dhe do vijnë ti kërkojnë me çmime shumë të larta. Qeveria ti risë doganat me çmime shumë të larta që ata të mos kenë mundësi të marrin asgjë. Të mbushen frigoriferët plot në vjeshtë, me limona mandarina, vaj ulliri etj.

Shqiptarët do të përballojnë një dimër jashtëzakonisht të rë ndë dhe të frį kshèm. Më i frį kshèm do jetë tjetri pasi është l uf té 10-vjeçare” tha Cako.

Burimi/todaynews33.com/