Blerim Gjeladini – Renditja e liderëve më aktivë në rrjetin social Facebook.

0
250

Analiza është bërë duke analizuar numrin e popullsisë që përfaqëson çdo vend.
Metoda e përdorur:
•Numri total i ndjekësve të faqes
• Reagime totale në çdo postim
•Numri total i popullsisë
Bazuar në këto të dhëna marketingu i të dhënave Terra ka publikuar këtë raport.
Në tabelën e parë: reagim/popullim nga politikan (renditja bëhet sipas algoritmit tonë)
•Totali i ndjekësve
• Reagime totale në postime
• Popullsia totale
Në tabelën e dytë
Ndjekësit/ Popullsia nga politikani
•Totali i ndjekësve
• Popullsia totale
Në të dyja matjet, Edi Rama, Giuseppe Conte dhe Benjamin Netanyahu – בנימין janë në krye të listës së liderëve botërorë më të ndjekur në Facebook.
Sipas analizës së bërë nga Terra marketing, çdo qytetar mbi 18 vjeç ka reaguar direkt ose indirekt të paktën 7-të në vit në postimet e Edi Rama .
Sipas analizave të bëra nga Terra marketing, çdo qytetar mbi 18 vjeç ka reaguar direkt ose indirekt të paktën dy herë në vit në postimet e Benjamin Netanyahu

Burimi/Facebook