Blerim Gjeladini – Sipas analizave dhe kërkesave të drejtuara nga klientët tanë 90%

0
206

Sipas analizave dhe kërkesave të drejtuara nga klientët tanë 90% e bizneseve/mediave/showbizz/politikanëve i kanë te konfiguruara keq mediat e tyre sociale.
Problematikat lidhen me sigurinë pasi nuk respektojnë standardet dhe rregullat e mediave sociale, nuk arrijnë të klasifikojnë audiencën sipas llojit të mediave sociale .
Nuk është aspak e çuditshme që një subjekt mund të ketë investuar në nje kanal të mediave sociale mbi 200.000$ por nuk ka arritur të ketë konfigurimin e rregullt e si rezultat me një finishing të thjeshtë ata humbasin çdo gjë.
Mendoj që është më shumë se urgjente që subjektet e sipër përmendura të rishikojnë seriozisht pjesën e Reputacionit digital.
70% e kompanive nuk kanë strategji të mirefilltë.
Vetëm 10% e faqeve kanë arritur të kenë një standard minimal.

Burimi/Facebook