Burimi/Alumni – Masterklas: Dr. Celil Refik Kaya- kitarë ( Turqi)

0
92

Edhe pse me pushime, nxënësit e Liceut vazhdojnë me përgatitjet artistike. Sot një tjetër masterklas me nxënës të specialitetit kitarë.
Vijon masterklas në kuadër të #albania guitar festival#.
Dr. Celili Refik Kaya, fitues i çmimeve ndërkombëtare të kitares, Sofje, Naxos Greqi, Vjenë, Stamboll, SHBA. Bashkëpunotor në Orkestra Simfonike Presidenciale Turqi. Orkestra Profesionale Buffalo, Simfonia e Virxhinias, Simfonia Shtetërore e Stambollit. Orkestra e Festivalit Brevard. Bursist i Universitetit Harvard dhe i shumë aktiviteteve të tjera. Aktualisht koordinator i Studimeve të Kitarës në Universitetin e New Jersy City.

Burimi/Alumni – Liceu Artistik