Burimi/Alumni – Masterklas në kitarë – Vladimir Gapontsev – kitarist, pedagog, kompozitor ( Moskë, Rusi)

0
108

Nxënësit Xhoni Xhavara dhe Stefani Stefani të klasës së kitarës të pedagogut Denis Bizhga gjatë zhvillimit të masterklas me Vladimir Gapontsev në kuadër të albania guitar festival me drejtor artistik Denis Bizhga.
Vladimir Gapontsev është një kitarist, interpretues i mirënjohur rus, fitues e më shumë se 25 kurseve ndërkombëtare për kitarë. Gapontsev ka luajtur në Orkestrën Simfonike Akademike të Shtetit të Federatës Ruse, në Teatrin e Operas dhe Baletit në Perm.

Burimi/Alumni – Liceu Artistik