ÇESHTJA KOMBETARE DUHET TE NA BASHKOJ

0
230

Nga Partiaemigracioni Shqiptar Kostaq Papa

ÇESHTJA KOMBETARE DUHET TE NA BASHKOJ
21 dhjetor 2020 ora 14.00 ne Presidence!
Kur behet fjale per ceshtjen kombetare politikanet shqiptare duhet te jene te bashkuar!
Kete tregon dhe kjo foto!
Dhe pse me mentalitete te ndryshme politike ceshtja e Pasivizimit ne Medvegje i ka bere bashke Presidentin e Republikes SH.T.Z. Ilir Meta dhe Deputetin e Tiranes&Emigracionit Z. Kostaq Papa,Perfaqesuesi Politik i Emigracionit Shqiptar- Kryetar i PESH!
Medvegja ne rend te dites, sepse rrezikon ekzistenca e identitetit shqiptar ne kete pjese te Toplices qe perben nje nga tre Komunat Shqiptare te Kosoves Lindore ende nen Serbi!
Platforma “Medvegja nuk eshte kurre vetem” me e rendesishmja per kete pjese te Trojeve Etnike dhe ne dobi te Shqiptareve Etnike Autoktone, synon te sensibilizoj shqiptaret kudo per te ndikuar ne mbrojtjen e Metvegjes ndaj genocidit te fshehte te shtetit serb e shprehur si Pasivizimi i Adresave te Shqiptareve te Medvegjes dhe krejt Kosoves Lindore!
Te veprojme sot per Medvegjen sepse neser eshte shume vone e mund te na shnderohet ne nje Çameri te dyte!
Rast per kete takim ne Presidence u be dekorimi i veprimtarit te shquar te Medvegjes Z.Muharrem Salihu me medaljen e lart ” Kalores i Skenderbeut”! Keshilltari i Komunes se Medvegjes M.Salihu biznesmen i duksesshem eshte shpalosesi kryesor i procesit antishqiptar te Pasivizimit !
Duhet te leme jashte ndasite partiake kur ceshtja kombetare na therret!
Drejtoria e Informacionit e PESH,
Selia Qendrore Tirane

Burimi/Facebook