Data 25 Prill 2021 eshte fundi perfundimtar i krimit dhe korrupsionit te organizuar nga berishizmit…

0
179

Rrofte kombi shqiptar pa kriminel dhe pa hajduter!
Falenderime per Ambasaden Amerikane ne Tirane per ndihmen e madhe kunder krimit dhe korrupsionit te organizuar ne Republiken e Shqiperise!
Po te njatat fytyra te zeza te krimit dhe korrupsionit te organizuar plote 30 vite???????……..
Titullaret e larte te rregjimit te krimit dhe korrupsionit te organizuar nga Sali Berisha, tani ne votimin e 25 Prillit 2021 direkt apo terthorazi me mashtrimet e tyre kerkojne te marrim vota nga populli, per te mbrojtur kupolen e krimit dhe korrupsionit te Berishizmit te instaluar prej 30 vitesh ne Shqiperi.
Keta titullar te larte te Qeverise Berisha kane marrur ne mbrojtje dhe kane fshehur tragjedin kriminale kunder njerzimit me 15 Mars 2008 te bere ne Gerdec te Vores per te perfituar familja e diktatorit Berisha.
Keta titullar te larte te Qeverise Berisha kane marrur ne mbrojtje dhe kane fshehur krimin e rende shtetror te bere nga Qeveria e diktatotit Berisha, per vrasjen e kater protestuesve paqesor dhe te pa armatosur me date 21 Janar 2011.
Po si nuk kane turpe keta kriminel faqe zi te kombit tone qe duan akoma vota nga populli i roberuar nga diktatura komuniste e tyre plote 76 vjecare.
Date 25 Prill 2021 eshte fudi i kesaj organizate kriminale dhe korrupsionit ne Shqiperi e udhehequr kryekomunisti Sali Berisha!!!!????
Çfarë mendimi keni patur dhe keni për Gërdecin dhe 21 Janarin, Abilekaj pyet Topallin
https://www.youtube.com/watch?v=qtUFgkcyyzE

Burimi/Facebook/Simpantizantët Monarkisë Vorë