Debora dhe nusja

0
1276

Pullaze shtepish e lendina

Debora e mbuloi cdo gje

Dhe vello e bardhe shtrihet kudo

E bukur e bardhesi nga ngado.

Kjo debore e bardhe

Fustanin e nuses te kujton

E bardhe si ne diten e nuserise

Bare e bardhe e fustane si debore

Shume njeres e duan deboren

E adhurojne shume ate

Me topa bore lozin

Te vegjel e te rritur se bashku.

Debora dhe fustani i nuses

Ja qe paskan nje lidhje

Gezojne kur bie bore

Por dhe kur nusja vjen ne shtepi.

Por debora debore mbetet

Por nusja edhe mund te ndryshoje

Nusja po doli e mire te nderon

Po nese e keqe,shtepine e shkaterron.

Danimarke 3.9.2009