Dëgjuesi i jonë i radio Projektit 21 , Shemsedin Haxhiu na la !

0
93

Familja e madhe e radio Projektit 21 , sot humbi njerin nga dëgjuesit më të vjetër te saj , ai që 20 vite ishte një deëgjues korrekt dhe shumë i përfshirë në debatet e ndryshme dhe temat që bënin kolegët e kësaj radio .
Ky është Shemsedin Haxhiu , nga Kacaniku , i cili ndërroi jetë sot nga një sëmundje e rëndë , që kishte kohë që vuante . Ai la në pikëllim familjen e tij vëllezrit dhe gjithë familjen e madhe, Haxhiu . Shokë e miq të tij sot i kanë ngushëlluar në rrjete sociale dhe në linje direkte familjarët e tij !
Ai ishte një dëgjues i rregullt i radios tonë . Kjo familje e nderuar Haxhiu ishte pjesemarrse e të gjitha aksioneve humanitare që organizonte radioja jone , për 20 vite me rallë . Por Shemsedini ishte një aktivist shumë i mirë dhe politik, ai ishte anëtar i Lëvizjes Vetëvendosje, që nga fillimi , duke u bërë një aktivist shumë i cmuar i kësaj Lëvizjeje dhe kontriboi , me cdo mjet që kjo Lëvizje të dilte në krye , ku të drejtonte shtetin e Kosovës , gjë që e shijoi për shumë pak kohë .
Por Shemsedini , mbetet shëmbulli më i mirë i një shoku i një miku të mirë , që interesohej për të gjithë ne , ishte i gatshem te jipte kontributin , kur dikush kerkonte ndihmen e tij . Ai ishte kudo , ndaj e respektonin dhe e nderonin të gjithë, jo vetëm në Kacanikun e tij legjedar , ku lindi dhe u rrit , por dhe të gjithë degjuesit e Radio Projektit në të gjithë botën dhe telefonatat me Shemsedinin ishin të shpeshta . Ai nuk lodhej , ai gëzonte për arritjet e shqiptarve në vendëlindje dhe në mërgatë . Jipte ide dhe mendime dhe nuk ndalej asnjeherë dhe i tillë u largua nga kjo jetë !
Ne stafi i radio Projektit 21 , do ta kujtojmë përherë , si një njeri të mirë, një njeri punëtor , një bashkëshort të kujdesshëm , një baba shëmbullor , një gjysh shumë i dashur !

Ai na la , por la pas kujtimet e tij të bukura !
Stafi i radio Projektit i shpreh ngushllimet , familjarve dhe mbarë familjes Haxhiu , për humbjen e njeriut të tyre të dashur !
Familje e nderuar Haxhiu ju gjindemi pranë dhimbjes tuaj , në këto momente të vështira për të gjithë ju ! Familjarin tuaj dhe mikun tonë të ndjerë , Zoti e shpërbleftë me xhenet !

Lamtumirë vëlla, shokë e miku jonë Shemsedin Haxhiu !
Ju bëjme me dije se ditën e Premte , nga ora 20.15 – 21.15 – do të percjellim një “Emision Homazh për mikun tonë Shemsedin Haxhiu ” . Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij emisioni , me kujtimet tuaja dhe mesazhet tuaja .

STAFI I RADIO PROJEKTIT 21
DANIMARKË
Datë, 01/09/2021