Enver Bytyci – Qeveria e Kosovës ka vendosur të shpërblejë fituesit e lojërave olimpike në Tokio

0
77

Qeveria e Kosovës ka vendosur të shpërblejë fituesit e lojërave olimpike në Tokio si më poshtë:
Për thyerje të rekordit olimpik 200 mijë Euro.
Për medalje të artë 100 mijë euro.
Për medalje argjendi 60 mijë dhe medalje bronxi 40 mijë euro!
Distra Krasniqi shpërblehet me 100 mijë euro.
Por suksesi i kengetarëve, futbollistëve dhe atletëve e artistëve të Kosovës nuk ka motiv paranë, atë e nxit dashuria për Kosovën e për kombin shqiptar.
Nuk ia vlen të bëjmë ndonjë krahasim me qeverinë e rilindjes, madje as me perkushtimin tonë atdhetar ketu në Shqipëri. Por shpresoj që ne qytetarët e Shqipërisë te mesojme nga patriotizmi kosovar!

Burimi/Facebook