Ervjon Cara – Çelësi i qytetit që Rama i dha Bregoviçit ka vetëm një kuptim rreal.

0
102

Serbët tashmë e kanë në dorë Tiranën zyrtare. (Serbët ndihmuan me shërbimet e tyre sekrete Ramën që të marë Tiranën zyrtare dhe tani Rama u dorëzon çelësin pronarëve të menderes së tij). E tërë policia e shtetit shqiptar i lëpin menderen shoqatës policore IPO të krijuar nga serbi Ilija Zivotiç me ndihmën e tërë Millosheviçërve që ka Serbia vetëm e vetëm që polici barkmadh shqiptar që nuk di sa bën 1+1 të marë dokument fals detektivi privat për kohëra papunësie, çertifikata falenderimi e lloj lloj hajvanllëqe të kësaj natyre groteske. Kjo shpjegon dhe arsyen pse kur shkon të trokasësh për hall në zyrat e policisë së shtetit, para se të prezantohesh, të sillen me brutalitet të pa shpjegueshëm. Arsyeja është e thjeshtë. Ata punojnë me rrogë nga shqiptarët dhe me çertifikata lavdërimi shpëlarjeje trush gomari të firmosura në Serbi. Policët tanë, kjo tufë magjarësh, për të cilët janë shkruar miliona anekdota, u bënë pika e dobët e këtij vendi. Një synim i arritur me sukses të plotë nga shërbimet sekrete serbe të cilat u hodhën në sulm maksimal pas transformimit të qiellit të tyre në një re të zjarrtë bombardimesh. Serbët, nuk kishin më, shum hapësirë, për tu hakmarrë në mënyra të dukshme kështu që e tërë fuqia e tyre shtazarake që vjell vrerë ndaj shqiptarëve u fokusua tek shërbimet e tyre sekrete dhe siç u pa funksionoi me 100% sukses. Millosheviçoidët i dhanë Ilija Zivotiçit hapësirën e duhur dhe ai krijoi IPO e më pas IPO i dha hapësirë Stop Krimit të hyjë edhe më thellë në terren në luftën serbe për korruptim të gjithanshëm të policisë së shtetit shqiptar pasi ajo ishte pika kryesore ku nis e tërë situata e korrruptimit në Prokurori dhe gjyqësor kudo nëpër botë. Po nuk i deshi menderja policit bythmadh në sportelin e rrajonit çështja jo vetëm që nuk nis por të kthehet edhe kundra. Kështu sherbimet sekrete të Serbisë arritën me sukses të plotë të kapin për mendereje krejt armën e policisë së shtetit shqiptar e përmes saj dhe kurtheve të ideuara në zyrat e shoqatave policore serbo-shqiptare u projektuan mijëra dosje kurthesh për të tërë ata që e kanë qoft edhe sikur një pikë të vetme gjaku shqiptar ndër deje. Në krye të listës, të tërë gazetarët që nuk u përulën, intelektualë e deri edhe fëmijë të pafajshëm që do përdoreshin si kurban i mirëfilltë. Serb. Ik shko thyej qafën tjetërkund se pasha Zotin atje lart në qiell nuk është ndonjë çudi e madhe që të bëhesh edhe ti kurban.

Burimi/Facebook