FALEMINDERIT MËRGIMTAR.

0
355

Hapja e rrjetit social, facebook , më përballi me një shkrim, apo një letër të vockël , që për cdo mërgimtar do të thotë shumë , kur vjen nga një njeri me shumë vlera të larta njerëzore. Një luftar që ka marrë pjesë në luftë , krah për krah , me vëllezrit e një gjaku , në luftë kundra armikut tonë shekullor ! Mirënjohje të perjetshshme këtyre herojve të gjallë që edhe sot japin kontributin e tyre në cështjen , madhore , atë të kombit , duke i shërbyer me vepra e jo me fjalë ! Falmnderit Mik i mirë Meçan Zotaj ! Zoti Ju bekofte Ju dhe familjen tuaj !

# # #

Ju e mbani gjall Kosovën, më vjen keq që këtë verë patët disa aksidente në komunikacion dhe ne mezi spritëm tju gjykojm…. ne ju falenderojmë ditën e par që ju marrim parat dhe të nesërmen ju shajmë, por kështu jemi ne. Disa nga ne e shajm edhe Amerikën e cila na shpëtoi jetën, na dhan lirin dhe të drejtën ton duke e ndalur me luftë gjenocidin Serbian. Ju faleminderit shum që vini, edhe pse ne ju etiketojm me 100 fjal injoruese, na falni, ne sillemi ashtu si jemi, aq sa dijmë.
Jeni ju mërgimtar që rropateni nëpër puna shpesh herë me dy turrne për të na mbajtur edhe ne parazitët që ju ofendojm ngado që të sillemi.
Ne jem të mjerë, sepse ne vrapojm dhe shkrihemi pas b… se politikanve të cilët na trajtojn si plehra, të pa rëndësishëm, ata jo vetëm që na vjedhin e stërvjedhin, por ata “politikanët” të cilëve ne ju shkojm pas si klysha, jan kupola e të kqijave të cilët në forma të ndryshme na pijn gjakun me pambuk.
Ju faleminderit mërgimtar, na falni, ejani përsëri dhe mos u dëshpëroni nga ne.

Burimi/Facebook – Meçan Zotaj