Faton Kurti – Pakti me dreqin në disfavor të Kosovës!

0
87

Tradhëtitë në të kaluarën bëheshin pas perdeve kurse sot tradhëtia po ndodh para syve tanë me emër dhe mbiemër.
Ideja e “Mini Shengenit” është një ide komunistëve Jugosllavë prej vitit 1948, që kishte për qëllim shkatërrimin e ekonomisë Shqiptare dhe për një kohë të shkurtër e pati arritur qëllimin por edhe vetë diktatori Komunist E. Hoxha e kuptoi këtë lojë dhe u largua nga ky Pakt.
Çfarë do të eksportojë Rama në Serbi, përveç se Kanabisit, por ndërkohë Serbia edhe atë e prodhon vet.
Përfituesi më i madh i “Mini Shengenit” do të jetë Serbia, me moton “peshku i madh e han peshkun e vogël”.
Kur një kryeministër “shqiptar” e nënshkruan paktin me dreqin, po përse atëhere Serbia ta njohë Kosovën?!
Perspektiva e Shqiptarëve është ajo EURO-ATLANTIKE dhe JO MINI-JUGOSLLAVIA e Vuçiqit dhe e Ramës.

Burimi/Facebook