Flori Bruqi – “Talibane, zhdukuni nga faqja ime”!, eshte titulli i nje komenti te Mustafa Nanos botuar sot me media.

0
92

E gjitha kjo ne shenje solidarizimi te tij per pjesmarrjen e Goran Bregovic ne festen e birres ne Korce. Pra, Muci i konsideron talibane te gjithe ata qe kundershtojne kengetarin serb, Bregovic, te marre pjese ne kete feste!
Ne fakt, ishte Goran Bregovic qe kendoi kengen “Kallashnikov” dhe me kete kenge ben thirrje “Cigane ne sulm”, duke nxitur dhunen e terrorin serb kunder popujve ballkanike jo serbe, para se gjithash kunder muslimaneve boshnjake dhe shqiptareve ne Kosove. Kjo e vertete nuk zhbehet dhe Bregovic nuk ka kerkuar asnjehere falje per kete frymezim dhune e terrori.
Nese adresojme te verteten e thene me lart rezulton se talibane jane te gjithe ndjekesit dhe simpatizantet e Goran Bregovic, para se gjithash ata me te zeshmit, si Mustafa Nano! Talibane nuk jane viktimat e Bregovic, shqiptaret qe i kundervihen nje aleance te kryeministrit shqiptar dhe lavjerresve te tij, si Muc Nano, me Serbine. Talibane jane bashkepunetoret e pjesmarresve aktive ne krime kunder njerezimit dhe genocidit ne Kosove, nder ta Aleksander Vucic dhe Goran Bregovic!
Prandaj rrini te qete bashkemendimtaret e mi!

Burimi/Facebook