Florjan Canaj – Sapo më erdhi një LAJM SKANDAL

0
168

Sot me daten 2 dhjetor 2021, në orët e pasdrekes në facebookun e një aktivisti të ceshtjes kombetare dhe anetar i shoqates ” Djemte e Laberise ” lexuam nje lajm te “frikshem”. Atij i ka ardhur një lajm skandaloz , ku thuhet se tek fusha e sportit ne Permet kane filluar te shkulin varre romesh dhe i bëjnë kocka të ushtarve grek . Nëse ky lajm është i vërtetë mendojmë se shteti dhe organet përkatëse duhen të vihen në lëvizje , sepse ky akt është tejet i rëndë . Ky akt duhet ndëshkuar patjetër nga drejtësia shqiptare .Me poshtë po përcjellim lajmin që z. Florian ka përcjell në rrjetin e tij social , facebook :

Florjan canaj
Sapo më erdhi një LAJM SKANDAL
Filluan nxjerjen e kockave te fusha e sportit në Përmet , po shkulin varre romësh dhe i bëjnë kocka të ushtarëve grek.