Gazetari Shpetim Zinxhiria – kandidimit tim për deputet nën siglën e Partisë Emigracionit Shqiptar

0
344

Pershendetje bashkëatdhetarë!
Sapo u njoftova, që nga sot, unë me ju ndaj lajmin e kandidimit tim për deputet nën siglën e Partisë Emigracionit Shqiptar, duke filluar nje rruge e re e shumë të vështirë.
Gjithashtu dua te falenderoj çdo mik për mbështetjen, për kandidimin tim ne Qarkun e Vlorës në fletëvotimin nr.5
Vota juaj ka shumë vlerë për një ndryshim për një zë akoma më shumë në atë Parlament për emigrantët, ku deri më sot ka munguar gjate këtyre 30 vite.
Vloren e bëjnë vetëm vlonjatët…!
Nga zemra falenderoj gjithë strukturat e kësaj partie per mbeshtetjen dhe besimin ku percjellin edhe lajmin e kandidimit tim.
Falenderoj kryetarin e Partisë së Emigracionit Shqiptar zotin Kosta Papa si dhe grupin e punës.
Respekte.

Kan være et billede af Shpetim Zinxhiria dhe tekst

Burimi/Facebook