Gjergj Dedaj – Fajin e ka Tito,qe s’kemi drita!

0
63

Ka edhe te çmendur te atille, qe per mungesen e dritave dhe te energjise elektrike e fajsojne Titon, apo Fadil Hoxhen, Mahmut Bakallin, Ibrahim Rugoven,e deri te pushtetet dhe qeverite e pasluftes!
Me rendesi pushteti aktual i 14 shkurtit,nuk e ka asnje faj, asnje mekat, asnje deshtim, edhe atehere kur nuk e permush dhe as nuk e mbane asnje premtim, pos maskave, shkarkimeve dhe deshprimeve!
Rrofte marrezia dhe budallaku!

Burimi/Facebook