Gjergj Dedaj – Faleminderit Maqedonia e Veriut!

0
129

Me rastin e 3 vjetorit te marrjes se detyres ne krye te misionit te Kosoves, ne Shkup, aty ku isha i nderuar, i respektuar dhe i perkushtuar, per te ngritur imazhin e Kosoves dhe thelluar bashkepunimin fqinjesor mes dy vendeve tona, si kurre me parè!
Pritja dhe trajtimi im nga autoritetet e RMV, kori diplomatik, komunitetet fetare dhe te biznesit, shoqeria civile dhe mediat, ishin pertej parashikimeve te mija, ishin brilante dhe u ndjeva si ne Kosove!
Aty kalova mbi dy vitet me te mira te karrieres sime, te cilen e nderpreu ne menyre joligjore, brutale, hakmarrese dhe diskriminuese presidentja V.Osmani, me metoda revanshi diktatorial, per interesa meskine klanore,per nepotizem te modelit stalinist!
Une megjitheate vazhdoj kokelarte betejat e mija politike per drejtesi, barazi dhe integrime euroatlantike!

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 9 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz të ulur
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook