Gjergj Dedaj – Keshtu mbrohet atdheu!

0
69

Tek ndjek zhvillimet ne Ukraine dhe lexon mesazhet e ndryshme ne facebook, takon dhe profilin e ish ambasadorit te Kosoves, ne Shkup, z. Gjergj Deda , se sa me vemendje e ndjek situaten. Ai ka qene edhe i angazhuar ne te gjitha situatat qe kane ndodhur ne Kosove dhe me mire se ai nuk i njeh person tjeter.

Por e gjithe familja e Tij ka qene e angazhuar ne luften per clirimin e Kosoves, ku i ka dhene dhe familjare te Tij kesaj lufte.
Sot gjeta nje mesazh te tij qe ka hedhe ne profilin e tij ne facebook, ku shkruan: –

Ne krye te shtetit ata te cilet vdesin per shtetin dhe atdheun, siq po veprojne lideret trima te Ukraines!
Ne Kosove, fakeqsisht ne krye te shtetit jane ata te cilet iken gjate luftes, madje deri ne Australi,per tu kthyer pas luftes per pushtet, pseudopatriotizem dhe nepotizem!
Te tillet jane rrezik per shtetin dhe demokracine!

Mund të jetë një imazh i monument

Burimi/Facebook