Gjergj Dedaj – NO OPEN BALKAN!

0
197

Kosoves ju vu trau si pike kufitare me pagese ne Kalimash, e Serbise po i hapen rruget per te vershuar nga Tirana, Durresi, Vlora, Korça e deri ne Shkoder e Velipoje!
Kjo eshte realizim i enderres serbo ruse, per dalje ne Adriatik!
Open Balkan, nuk mund te akceptohet, nga deshirat dhe interesat individuale apo njepartiake, kjo eshte nje ide e cila kerkon studim dhe analiza te gjitheanshme serioze mbarekombetare,fillimisht te mbahet nje referendum dhe votim me konsensus ne parlamentin e Shqiperise dhe Kosoves!
Ndryshe do prodhoj situata te padeshiruara konfliktuoze, nga apetitet e hegjemonise serbe, per te dominuar dhe diktuar çdo gje ne Ballkanin Perendimor!
Kosova ka pervoja tragjike nga hegjemonia serbe dhe nuk duhet lejuar riciklimi i situatave luftenxitese dhe konfliktuoze, per interesa te politikave ditore dhe elektorale te Tiranes dhe Beogradit zyrtar!

Burimi/Facebook