Gjergj Dedaj – Perandoria Osmane dhe Serbia

0
74

Njefare ambasadori fudull i Turqise, paska thene se Perandoria Osmane ka ardhur ne Ballkan, per te shpetuar dhe mbrojtur trojet shqiptare!
Pse te mos thote edhe ndonje ambasador i Serbise, se forcat serbe kane ardhur tek ne, per te mbrojtur dhe shpetuar Kosoven!
Ne fakt edhe njera edhe tjetra, pra, Perandoria Osmane dhe Serbia, kane ardhur per t’a okupuar, sunduar dhe shkatrruar çdo gje shqiptare, permes dhunes, terrorit dhe gjenocidit!

Burimi/Facebook