Gjergj Dedaj – Shetitjet personale me para te shtetit!

0
21

Ekskurzionet pa vizion dhe pa mision konkret te liderve kosovar, me para te taksapaguesve, jane alibi per deshtimin e diplomacise kosovare, per mosnjohje te reja nga asnje shtet, mos aplikim per antaresim ne asnje institucion europian dhe boterore,privatizimin, demolimin dhe diskreditimin e misioneve diplomatike te Kosoves ne bote! GjD

Burimi/Facebook/Autori