Gjergj Dedaj – S’ka Ballkan te Hapur, pa Kosoven!

0
123

Mes Shqiperise dhe Serbise eshte Kosova…!
Pa Kosoven, mund te flitet vetem per Ballkanin gjysem te hapur!
Kjo nisme duhet te analizohet, te debatohet dhe te kaloj ne Parlamentet e vendeve te Ballkanit,duke mos perjashtuar as Referendumin, per kete teme te ndjeshme, e cila mund t’i gjasoje marreveshjes Jugosllavi-Shqiperi te vitit 1946, e cila e demtoj dhe gjunjezoj Shqiperine nga hegjemonizmi dhe dominimi ekonomik jugosllav, duke rrezikuar ekzistencen e shtetit shqiptar,prandaj kjo agjende e dyshimte, do duhej biseduar dhe kordinuar me SHBA, BE dhe gjithesesi me Kosoven!

Burimi/Faceboo