Gjyqi i Nurembergut 2 është në përgatitje: OBSH dhe udhëheqësit botërorë do të duhet të përgjigjen për “Krimet Kundër Njerëzimit”

0
63

Gjyqi Nuremberg 2.0 është në përgatitje, me një proces gjyqësor të mbështetur nga mijëra avokatë dhe profesionistë mjekësorë në të gjithë botën, të udhëhequr nga avokati amerikano-gjerman Reiner Fuellmich, i cili po ndjek penalisht ata që janë përgjegjës për skandalin Covid-19 të manipuluar nga Forumi i Davos.

Në këtë aspekt, vlen të kujtohet se Reiner Fuellmich është avokati që arriti të dënojë gjigantin e automjeteve Volkswagen në rastin e konvertuesve katalitikë të manipuluar, si dhe të ketë sukses në dënimin e Deutsche Bank si një ndërmarrje kriminale.

Sipas Reiner Fuellmich, të gjitha mashtrimet e kryera nga kompanitë gjermane janë përçmuese në krahasim me dëmin që kriza Covid-19 ka shkaktuar dhe vazhdon të shkaktojë.

Kjo krizë Covid-19 duhet të riemërtohet në “Skandal Covid-19” dhe të gjithë ata që janë përgjegjës duhet të ndiqen penalisht për dëmet civile për shkak të manipulimeve dhe protokolleve të falsifikuara të provave.

Prandaj, një rrjet ndërkombëtar i avokatëve të biznesit do të deklarojë çështjen më të madhe të të gjitha kohërave, skandalin e mashtrimit Covid-19, i cili është kthyer në krimin më të madh kundër njerëzimit që është kryer ndonjëherë.

Një komision hetimor Covid-19 u krijua në korrik 2020 me iniciativën e një grupi avokatësh gjermanë me synimin për të ngritur një proces gjyqësor të klasit ndërkombëtar duke përdorur ligjin anglo-sakson.

Ja se çfarë kishte për të thënë Reiner Fuellmich mbi gjetjet e hetimit dhe pyetjet që do të përgjigjeshin në gjyqin e ardhshëm kundër OBSH dhe Liderëve Botërore për krime kundër njerëzimit:

‘Seancat dëgjimore të rreth 100 shkencëtarëve, mjekëve, ekonomistëve dhe avokatëve të njohur ndërkombëtarisht, të cilat janë kryer nga Komisioni i Hetimeve të Berlinit në çështjen Covid-19 që nga 10.07.2020, kanë treguar në ndërkohë me një probabilitet afër Skandali Covid- 19 ishte në asnjë moment një çështje shëndetësore.

Përkundrazi, bëhej fjalë për forcimin e pushtetit ilegjitim (i paligjshëm sepse ishte marrë me metoda kriminale) të “klikës Davos” të korruptuar duke transferuar pasurinë e njerëzve tek anëtarët e klikës Davos, duke shkatërruar, ndër të tjera, të vogla dhe të mesme në veçanti ndërmarrjet me madhësi.

Platformat si Amazon, Google, Uber, etj mund të përvetësojnë pjesën e tyre të tregut dhe pasurinë.

Tri pyetjet kryesore për t’u përgjigjur në kontekstin e një qasje gjyqësore ndaj Skandalit të Corona janë:

1) A ka një pandemi korona apo ka vetëm një pandemi të testit PCR? Konkretisht, a do të thotë një rezultat pozitiv i testit PCR që personi i testuar është i infektuar me Covid-19, apo nuk do të thotë absolutisht asgjë në lidhje me infeksionin Covid-19?

2) A shërbejnë të ashtuquajturat masa anti-korona, të tilla si bllokimi, maskat e detyrueshme të fytyrës, distancimi social dhe rregulloret e karantinës, për të mbrojtur popullsinë e botës nga korona?

Apo këto masa shërbejnë vetëm për t’i bërë njerëzit të panikohen në mënyrë që ata të besojnë, pa bërë asnjë pyetje, se jeta e tyre është në rrezik – në mënyrë që, në fund të fundit, industritë farmaceutike dhe të teknologjisë të mund të gjenerojnë fitime të mëdha nga shitja e testeve PCR, testet dhe vaksinat e antigjenit dhe antitrupave, si dhe korrja e gjurmëve tona të gishtërinjve?

3) A është e vërtetë që qeveria gjermane u lobua masivisht, më shumë se çdo vend tjetër, nga protagonistët kryesorë të kësaj të ashtuquajture pandemie koronare (Z. Drosten, virolog në Spitalin Charité në Berlin; Z. Wieler, veteriner dhe përgjegjës i ekuivalentit gjerman të CDC, RKI; dhe Z. Tedros, kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë ose OBSH) sepse Gjermania njihet si një vend veçanërisht i disiplinuar dhe për këtë arsye do të bëhej një model për pjesën tjetër të botës për respektimi i rreptë dhe, natyrisht, i suksesshëm i masave të kurorës?

Përgjigjet për këto tre pyetje janë të nevojshme urgjente sepse koronavirusi i ri dhe shumë i rrezikshëm nuk ka shkaktuar ndonjë vdekshmëri të tepërt askund në botë, dhe sigurisht jo këtu në Gjermani.

Por masat anti-korona, baza e vetme e të cilave janë rezultatet e testit PCR, të cilat nga ana tjetër të gjitha bazohen në testin gjerman Drosten, në ndërkohë, kanë shkaktuar humbjen e jetëve të panumërta njerëzore dhe kanë shkatërruar ekzistencën ekonomike të panumërta kompani dhe individë në të gjithë botën. ‘

Këto ishin përfundimet e komitetit:

Crisis Kriza e koronës duhet të riemërtohet si “Skandali i Koronës”

Eshte:

• Rasti më i madh i torturave ndonjëherë
• Krimi më i madh kundër njerëzimit i kryer ndonjëherë

Përgjegjësit duhet të jenë:

• Ndiqet penalisht për krime kundër njerëzimit
• Paditur për dëmet civile

Të vdekur:

• Nuk ka vdekshmëri të tepërt në asnjë vend
• Vdekshmëria nga virusi Corona është e barabartë me gripin sezonal
• 94% e vdekjeve në Bergamo u shkaktuan nga transferimi i pacientëve të sëmurë në shtëpitë e pleqve ku ata infektuan njerëz të moshuar me sistem të dobët imunitar
• Mjekët dhe spitalet në të gjithë botën u paguan për të deklaruar viktima të vdekura të Covid-19
• Shtetet e SHBA me dhe pa bllokime kanë statistika të krahasueshme të sëmundjeve dhe vdekshmërisë

Autopsitë treguan:

• Fatalitetet pothuajse të gjitha të shkaktuara nga kushte serioze para-ekzistuese
• Pothuajse të gjitha vdekjet ishin njerëz shumë të moshuar
• Suedia (pa bllokim) dhe Britania (bllokim i rreptë) kanë statistika të krahasueshme të sëmundjeve dhe vdekshmërisë

Shëndeti:

• Spitalet mbeten bosh dhe disa përballen me falimentim
• Popullatat kanë imunitet të qelizave T nga valët e mëparshme të gripit
• Imuniteti i tufës ka nevojë vetëm për 15-25% të infeksionit të popullatës dhe është arritur tashmë
• Vetëm kur një person ka simptoma, një infeksion mund të jetë ngjitës

Testet:

• Shumë shkencëtarë e quajnë këtë një pandemi të testit PCR, jo një pandemi korona
• Njerëzit shumë të shëndetshëm dhe jo-infektivë mund të jenë pozitivë
• Mundësia e pozitivitetit të rremë është 89-94% ose afër sigurisë
• Prof Drosten zhvilloi testin e tij PCR nga një virus i vjetër SARS pa parë kurrë virusin e vërtetë Wuhan nga Kina
• Testi PCR nuk bazohet në fakte shkencore në lidhje me infeksionet
• Testet PCR janë të padobishme për zbulimin e infeksioneve
• Një test pozitiv PCR nuk do të thotë se është i pranishëm një infeksion ose që është gjetur një virus i paprekur
• Përforcimi i mostrave mbi 35 cikle është jo i besueshëm por OBSH rekomandoi 45 cikle.

Paligjshmëria:

• Qeveria gjermane mbylli, imponoi distancimin shoqëror / veshjen e maskave në bazë të një mendimi të vetëm
• Bllokimi u vendos kur virusi tashmë tërhiqej
• Bllokimet u bazuan në infeksione inekzistente
• Ish presidenti i gjykatës kushtetuese federale gjermane dyshoi në kushtetutshmërinë e masave të kurorës
• Ish gjykatësi i gjykatës supreme të Mbretërisë së Bashkuar Lord Sumption arriti në përfundimin se nuk kishte asnjë bazë faktike për panik dhe asnjë bazë ligjore për masat e kurorës
• RKI gjerman (ekuivalent i CDC) rekomandon që të mos kryhen autopsi
• Masat e Koronës nuk kanë bazë të mjaftueshme faktike ose ligjore, janë antikushtetuese dhe duhet të shfuqizohen menjëherë
• Asnjë shkencëtar serioz nuk i jep ndonjë vlefshmëri modeleve famëkeqe kompjuterike false të Neil Fergusonit që paralajmërojnë për miliona vdekje
• Mediat kryesore nuk kanë arritur të raportojnë plotësisht faktet e vërteta të së ashtuquajturës pandemi
• Demokracia rrezikon të zëvendësohet nga modelet totalitare fashiste
• Drosten (i testit PCR), Tedros i OBSH-së dhe të tjerët kanë kryer krime kundër njerëzimit siç përcaktohet në Kodin Penal Ndërkombëtar
• Politikanët mund të shmangin zbritjen me sharlatanët dhe kriminelët duke filluar diskutimin shkencor publik të vonuar

Konspiracioni:

• Politikanët dhe media e zakonshme i shtyu popullatat në panik
• Fëmijët u bënë të llogaritur që të ndjehen të përgjegjshëm “për vdekjen e dhimbshme të torturuar të prindërve dhe gjyshërve të tyre nëse nuk ndjekin rregullat e Corona”
• Testi i pashpresë PCR përdoret për të krijuar frikë dhe jo për të diagnostikuar
• Nuk mund të flitet për një valë të dytë

Lëndimi dhe dëmtimi:

• Dëshmi të shëndetit gjigant dhe dëmtimit ekonomik të popullatave

Masat anti-korona kanë:

• Vrau njerëz të panumërt
• Shkatërroi kompani dhe individë të panumërt në të gjithë botën
• Fëmijët po merren nga prindërit e tyre
• Fëmijët traumatizohen në masë
• Falimentimet priten në bizneset e vogla dhe të mesme.

Dëmshpërblimi:

• Një padi gjyqësore duhet të ngrihet në SHBA ose Kanada, me të gjitha palët e prekura në të gjithë botën që të kenë mundësinë të bashkohen
• Kompanitë dhe njerëzit e vetëpunësuar duhet të kompensohen për dëmet ‘

A është shkrimi në mur për Gates, Hancock, Fauci dhe miqtë? Epo proceset gjyqësore janë ngritur dhe rekordi i Reiner Fuellmich sigurisht sugjeron që ata nuk kanë asnjë shans./Stopfake.al/Plus7

Burimi/360grade.al