Gruaja shkon në një tjetër. Si të mbijetoni?

0
388

Si të mbijetoni largimin e gruas së tij dhe ta hapni zemrën tuaj në një marrëdhënie të re? Për disa arsye, shumë besojnë se burrat janë qenie të pandjeshme të cilët, pas një pushimi, shpejt harrojnë partnerët e tyre dhe gjejnë shpejt një zëvendësim për ta. Në fakt, gjithçka është krejtësisht e gabuar – për çdo njeri, ndarja me gjysmën e dytë është një proces i dhimbshëm. Dëshironi të përballeni me depresionin dhe të besoni përsëri në dashuri? Pastaj qëndroni me ne!

Gjëja e parë që duhet bërë nëse një grua shkon tek një tjetër është të kuptojë që jo të gjitha gratë janë të njëjta. Po, pushimi lëndoi krenarinë tuaj, veçanërisht nëse partneri ishte iniciatori i shpërbërjes (dhe nëse ajo të ndryshoi ty, atëherë me siguri pakënaqësia do të jetë disa herë më e fortë). Por, më besoni, ka shumë gra që unë dua të dua, të cilët tërheqin vëmendjen dhe pushtojnë botën e tyre të brendshme. Midis tyre patjetër do të jetë gjysma juaj e dytë. Gjëja kryesore – për të besuar në të dhe jo afër nga të tjerët.

Pa marrë parasysh sa të dhimbshme, falni gruan. Nëse mundeni, flisni me të dhe thoni se nuk mbani asnjë shkelje. Në fund të fundit, në qoftë se gruaja shkon në një tjetër, në këtë ka pak fajin tuaj. Përveç kësaj, falja do t’ju sjellë dobi. Teksa akumulon negativ në shpirtin tonë, ne jemi gjithnjë e më shumë depresion dhe zemërim. Në këtë rast, nuk mund të flasësh për një jetë të lumtur, as për mundësinë për të përmbushur dashurinë tënde. Pra, gjëja më e rëndësishme është të falësh një person dhe t’i dëshirosh lumturi. Do ta shihni, do të jetë shumë më e lehtë!

Është e dobishme të kaloni dhe të bëni diçka interesante. Merrni një pushim dhe shkoni në një udhëtim, nisni një rinovim në shtëpi, regjistrohuni për kurset e gjuhës kineze, blini një abonim në një klub fitnesi. Ndërsa gruaja shkon në një tjetër, është koha që të mos “shartohesh tallen” e marrëdhënies tënde me të, por të fillosh një jetë të re.

Nga rruga, rezultate të shkëlqyera mund të merren duke bërë vullnetarizëm. Duhet të komunikoni dhe të punoni me njerëz të ndryshëm, dhe kjo është një eksperiencë e re, njohje të reja dhe … realizimi se nuk ka situata të pashpresa në jetë. Nga rruga, është mjaft e mundur që në mesin e vullnetarëve ju do të takoni bashkëshortin tuaj shpirtëror – gjithçka ndodh …

Mos e ruani negativin në veten tuaj – sigurohuni që të bisedoni me dikë. Nëse nuk i besoni prindërve apo miqve tuaj, konsultohuni me një psikolog. Të ndjehen të lirë për të bërë këtë – nuk ka asgjë të keqe me këtë. Shumë më keq, nëse tërheq në vetvete – jeta do të bëhet më e vështirë. Nga rruga, gjithmonë mund të flasësh rreth asaj se si të mbijetosh largimin e gruas së tij, në internet në forume të ndryshme. Ju do të shkruani për njerëzit që kanë kaluar tashmë në këtë fazë dhe do ta shihni se largimi nuk është një arsye për të ndaluar të shijoni jetën!

Nuk është e nevojshme t’i imponohen gruas vazhdimin e marrëdhënieve në formatin e miqësisë: është e pamundur të jesh miq me të parën, pavarësisht se çfarë na thuhet. Më dhemb dhe nuk ke asgjë për t’u kthyer në dhimbje. Filloni një jetë të re, duke marrë me moton tuaj një version pak të modifikuar të linjës së famshme nga kënga: “nëse gruaja shkon në një tjetër, atëherë nuk dihet se kush ishte me fat!”

Ndonjëherë jeta me një pikëllim të rëndë të quajtur “Lover” godet kokën e një njeriu që nuk dyshon në kokë, duke e çuar makinën e tij familjare përgjatë rrugës së jetës. Ndoshta ai udhëhoqi një të keqe ose koha nuk eliminoi fajin? Është e mundur. Dhe bashkëshorti i sotëm shkon te një burrë tjetër, sikur të mos ketë kilometrazh midis jush në kundërvlerën e makinave. Ka shumë pyetje në kokën time në të njëjtën kohë: “Si ta kthej gruan time të kthehet?”, “Çfarë duhet të bëni?” Dhe “Si të jetoni me këtë?”. Por të paktën një përgjigje.

Trouble erdhi nga mos pritur
Nëse po e lexoni këtë artikull, kjo do të thotë që gruaja juaj ju ka shkaktuar të njëjtën dhimbje – ajo u largua, duke lënë njerëzit e lumtur pas shpinës së saj, dhe në disa vende jo shumë vite. Ju nuk jeni vetëm në pikëllimin tuaj. Shumë njerëz që e kanë kaluar këtë, po kërkojnë mënyra nga kjo situatë në forumet praktike për dashurinë e vërtetë, duke ndarë me miqtë dhe të afërmit e tyre. Më shpesh gra janë mashtruar nga burrat e pabesë. Është më e vështirë për meshkujt, pikërisht për këtë artikull. Lexoni dhe kërkoni gabimet tuaja, mësoni nga përvoja e të tjerëve dhe bëni vendimin e duhur.

Mos mendoni se gruaja juaj papritmas ra nga dashuria me ju ose ishte prekur magjike. Kjo ndodh, por si një përjashtim, i cili përsëri konfirmon rregullin: nuk ka zjarr – nuk ka as tym. Dhe nëse nuk dëshiron që një i dashur që të bëhet një ish-bashkëshort në një moment jo aq të bukur, atëherë ka kuptim ta falësh tradhëtinë dhe të luftojmë për dashuri, të zhdukësh “kilometrazhin” e makinës tënde të martuar, duke e mbështjellur distancën e mbuluar.

Pyetja kryesore
Dëshironi të dini nëse ju duhet të fajësoni për atë që ka ndodhur? Duhet të fajësohet. Ashtu si gruaja që ju lanë për një burrë tjetër. Faji juaj me të është pothuajse i njëjtë. Gratë lënë më pak se burrat, më shpesh për arsyet e mëposhtme:

Lidhja emocionale me bashkëshortin e saj shpërtheu;
Kur vjen në shtëpi nga puna, ai nuk e ndan ditën me të, por ajo humbi dëshirën për të kërkuar. Kishte sekrete reciproke, dhe hobi të përbashkëta dhe kohë të përbashkët të kohës së lirë. Nga marrëdhënia zhduk humor, dashuri dhe ngrohtësi.
Kishte probleme në sferën intime;
Nuk ka rëndësi nga cila anë. Ndoshta fëmijët nuk i japin plotësisht kënaqësi njëri-tjetrit, dhe ndoshta ka vështirësi fiziologjike ose probleme shëndetësore të një partneri. Është e rrezikshme kur këto probleme nuk janë shprehur për të marrë një vendim konkret, por janë ngritur dhe akumuluar.
“Shoals” nga njeriu;
Kjo përfshin disa “mosmarrëveshje” të një bashkëshorti, i cili ndërhyn (sipas mendimit të gruas) të jetës së tyre familjare: pirjen e duhanit, duke luajtur, pirë, sulmuar ose vrazhdësi, duke u zhdukur me miqtë etj. »Shumë kohë përpara largimit të tij.
Vështirësi financiare.
Kreditë e mëdha (peng), papunësia e përkohshme e kreut të familjes ose pushimi i lehonisë – provën më të mirë të palës për forcë. Jo të gjitha familjet e tij kalojnë. Burri thjesht mund të ulë pagën ose ta vonojë atë, por gropa e borxhit, në të cilën familja bie automatikisht, mund të bëhet një varr për bashkimin e tyre.

Gjëja e parë që ju duhet të kuptoni për ju personalisht është se koha nuk mund të ndryshohet. Kjo histori nuk përsëritet, dhe të gjitha ngjarjet në jetë jepen për diçka, ato nuk janë aksidentale. Kur e kuptoni këtë, do të jetë më e lehtë të pranoni faktin se gruaja juaj ka një dashnor. Këtu është një nga dy gjëra: ose ky “epror i tretë” do të forcojë bashkimin me gruan tuaj, ose do ta thyejë atë në copa të vogla dhe të mprehta. Dhe nëse në rastin e fundit kjo do të jetë e dhimbshme dhe e vetmuar, por hendeku duhet të kapërcehet, në të parën ka një punë të madhe dhe me energji intensive për të rivendosur dhe forcuar lidhjet e martesës.

Paramendoni se keni vendosur të ktheheni gruan tuaj në një familje në të cilën kishte fëmijë, ose t’i ktheni fëmijët me të. Nuk ka rëndësi. Është e rëndësishme që ta keni marrë këtë hap me vetëdije, duke kuptuar se jeni vërtet të gatshëm ta pranoni atë, mund ta falni dhe jetoni për shumë vite.

Ne kemi vendosur një qëllim. Ne zgjedhim mjetet
Pra, gruaja jote, duke shkelur kanonet e familjes, la gjithçka dhe shkoi te dashnorja e saj. Arsyet për këtë ishin, mbi ju mund të vendosni përafërsisht cilat prej tyre. Ju po përjetoni dhimbje, tradhëti dhe faj në të njëjtën kohë, por ende vendosni ta ktheni gruan në shtëpi. Ose hakmarrje. Ose harroni atë. Nuk ka mundësi kaq shumë, dhe secili prej tyre ka mënyrat e veta të sjelljes.

Zgjedhja juaj
Veprimet e nevojshme

Kthehu preferuar

Kuptoni arsyet e largimit;
Falni atë për këtë dobësi;
Merre përsëri në familje.
Hakmarrja për vetëkënaqësi

ZGJEDHJA DESTRUCTIVE!

Ndryshimet mund të jenë 2 – kthimi dhe lëni, ashtu siç jeni, ose shpejt gjeni një “zëvendësim”, që tregon se jeni në kërkesë.
Divorci dhe harro

Të pranojë tradhtinë e gruas së tij;
Është e denjë të kaloni nëpër një procedurë divorci;
Kuptojnë se çfarë ka ndodhur dhe nxjerrin konkluzione.
Në fakt, gjithçka nuk është aq e thjeshtë “hap pas hapi”, siç është paraqitur në tabelë. Dhe e kupton tani. Është gjithmonë më e vështirë të mbijetosh: ndjenja është më e ndritshme, dhimbja është më e fortë. Fakti që nuk e keni harruar bashkëshorten tuaj, ju detyron në këtë moment që të kërkoni mënyra për të zgjidhur situatën mes jush. Nuk ka një recetë të saktë – as fëmijët as prindërit nuk janë në gjendje të ndikojnë në marrëdhënien tuaj. Mendoni kokën e ftohtë dhe një zemër të ngrohtë.

Kthehu tek unë!
Jo për asgjë, nga rruga, ata thonë se në qoftë se gruaja shkoi në një partner ose partner tjetër (që nuk është më një gjë e rrallë!), Nuk dihet se cila anë fiton: një burrë i mashtruar, një dashnor, ose një bukuri e neveritshme vetë. Por ju ende keni vendosur ta ktheni atë, prandaj, e konsideroni veten palën e dëmtuar. Njeriu që humbi betejën për një burrë tjetër. E drejta juaj. Detyra jonë është të ndihmojmë që ta bëni këtë teorikisht. Ju vetëm praktikë!

Së pari ju duhet të përjetoni emocione, duke i ndarë ato me njerëzit më të afërt me ju. Kështu që ju qetësoni zjarrin dhe njëri do të shtojë kokën tuaj, e cila, siç e dini, është më e mirë. Pastaj uluni dhe bëni një plan veprimi të hollësishëm. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të vazhdoni të bëni gjithçka në mënyrë rigoroze sipas listës suaj. Ajo ka për qëllim të ndihmojë vetëm pastrimin e mendimeve në kokë, informacionin e strukturës dhe lehtësimin e rrugës drejt qëllimit përfundimtar. Ju duhet të keni një mendim: “Çfarë duhet të bëj për ta kthyer atë tek unë?”

Shembull i Planit të Veprimit
Unë përcaktohem një rreth njerëzish të afërt me mua, të cilët mund të lidhen me zgjidhjen e kësaj çështjeje delikate. Kush e ndan mendimin tim dhe është në gjendje të ndihmojë me të vërtetë.
Ngritja e informacionit për të dashurin e bashkëshortit të tij: kush është, çfarë është (nëse ka mundësi të tillë).
Unë e analizoj cilësinë e viteve të martesës me gruan time, po kërkoj arsye që çuan në tradhëti dhe në këputje të mëtejshme.
Po bëj një plan të shkurtër për të eliminuar rrethanat e përcaktuara në paragrafin 3, të cilat e kanë rënduar jetën time familjare.
Po kontaktoj gruan time të dashur, duke e thirrur atë për të folur, ju lutem jepni një shans për marrëdhënien tonë.
Unë nuk bëj asgjë budalla: Nuk po kërkoj zëvendësim, një “prizë” për të ndëshkuar të gabuarën, nuk jam në alkool, nuk i dedikoj të gjithëve për problemet intime të familjes sonë. Akti i fundit është i mbushur me shqetësime të mëdha në të ardhmen: ju pajtoheni, dhe njerëzit të përkushtuar ndaj situatës dhe mos ndarja e pajtimit tuaj do të shpifin dhe do të dënojnë.
Zbatimi i planit të hartuar në paragrafin 4, dhe në të njëjtën kohë duke përmirësuar marrëdhëniet me gruan time deri tani – Kam komunikuar me respekt pa treguar zemërim, bëj surpriza të këndshme (nëse është e mundur), duke u përpjekur për të rimarrë vendin e saj.
Nëse ndodh kështu që partneri juaj përsëri fillon të ndajë shtratin dhe jetën me ju, sigurohuni që fëmijët nuk e dinë për veprën e nënës së tyre. Mos e fajësoni atë në asnjë mënyrë dhe prisni. Koha fshin gjithë vrazhdësinë. Dhe do të shpërbleheni me interes për të treguar durim dhe guxim!

Nëse fundi është i pashmangshëm
Për fat të keq, jo gjithmonë një çift në një mosmarrëveshje të përkohshme pret një fund të lumtur. Dhe për të zëvendësuar problemin e përkohshëm vjen një konstante – një divorc. Ju kurrë nuk mund të jeni gati për të: as paraqitësi i kërkesës, as i padituri. Është e vështirë, e dhimbshme dhe e frikshme për të gjithë anëtarët e familjes. Por nëse gruaja jote vendosi për këtë, ji i gatshëm për të kaluarën e fundit në luftën për të.
Një mrekulli ende mund të ndodhë! Ekziston një shpresë se ndërsa zgjat procesi gjyqësor dhe caktohet data e procesit të divorcit, “gjysma” e juaj do të kuptojë se do të humbasë një njeri bujar dhe të fortë nëse shkurton. Është gjithashtu e mundur dhe fëmija “ndihmë” nëna – të vendosë se baba është më i miri. Në fëmijët “shkathtësi” do të dalë të shkaktojë keqardhje për një nga prindërit. Epo, si një opsion ekstrem – gruaja do ta heq aplikimin, të cilën ajo e parashtroi vetëm për vëmendjen (ajo donte të jepte mësim). Por për të fundit më mirë të mos shpresosh që nuk do të dëmton

Tani duhet të kuptoni qartë se në të gjitha përpjekjet për t’u kthyer gruas në fund, zhgënjimi dhe dështimi janë të mundshme. Kjo nuk është një ndryshim tragjedi. Po, e madhe. Ata janë të nevojshëm për ju të mësoni një mësim serioz, të ndryshoni dhe të merrni nga diçka më të mirë Universi, më shumë që është përgatitur për ju në një nivel tjetër, të ri. Ju ndryshoni – jeta dhe qëndrimi i njerëzve ndaj ndryshimit të personit tuaj. Mos e besoni, por me një shikim të tillë brenda pak muajsh do të jeni në gjendje të shikoni ish-gruan tuaj në një mënyrë të qetë dhe paqësore.

Igor, 27 vjeç, shofer taksi: Unë kurrë nuk mendova se do të prekte mua. Por gruaja e tij paraqiti një divorc një vit më parë dhe u largua, duke marrë djalin tonë me të. Sinqerisht, fillova të pij. U hidhërua për një kohë të gjatë, u ndjeva keq për veten, u ankua. Shpikur të gjitha llojet e fiction rreth saj. Nga pakënaqësia. Kjo përkeqësoi marrëdhënien time të mëtejshme me fëmijën, prindërit e saj dhe disa miq të ndërsjellë. Më vjen keq që pas një gjysmë viti nuk kisha kaluar, ndërsa u qetësova dhe madje gjeta anët pozitive në lirinë time.
Alexey, 34 vjeç, inxhinier: Isha i qetë, i siguruar dhe gjithnjë dukej se ishte i pastër, nuk mendoja se një grua mund të linte një mashkull të tillë. Pse mbulohemi dhe kujdesemi për të, nëse ajo është kështu gruaja jote. Paguam për egoizmin tim. Tani unë eliminoj gabimet e bëra në bashkimin e kaluar, në mënyrë që të mos përsëriten në një marrëdhënie të re. U rrita në dashuri, miq!
Anton, 39 vjeç, mësues: Nuk kishim fëmijë. Ndoshta, ishte faji im – gruaja ime donte, nuk kisha kohë. Kur ajo u largua, nuk besoja në fillim, por më pas gjeta një thirrje në kutinë postare. Mendova të frikësuar. Ai shkoi në këtë proces, madje edhe këmbët e tij nuk u tronditën. Realizimi se ajo është me një tjetër, se unë nuk jam askush për të, se nuk kemi të ardhme, erdhi tek unë një vit më vonë. Për një kohë të gjatë. Mendova gjithçka në jetën personale të “kryqit”. Por jo! Tani unë sjell dy djem. Gruaja ime e re më ndryshoi brenda, sikur të mos kisha jetuar më parë. Ajo është e të njëjtës moshë dhe gjinekologët i quajnë gratë e tilla “të lindura”. E pra, le të jetë! Por nga ana tjetër, prindërit e “moshës” kanë një shans shumë më të mirë për të pasur binjakë. Dhe ne me Natashën shpresojmë gjithashtu që të kemi dy vajza në kohë për të lindur.
Vladimir, 56 vjeç, sipërmarrës: Djema, vëllezër, nuk jam aspak i vjetër! Në moshën time kur u tërhoqa, arrita të hapja KFH-në e vogël në fshatin Lyublyanka, ku unë, një banor i qytetit, u zhvendos pas divorcit tim nga gruaja ime. Ne kemi jetuar gati gati 30 vjet së bashku, dhe gruaja ime ka një dashnor! Nuk mund ta besoja as atëherë. Tani besoj. Unë besoj në dashuri që mund të vijë në çdo moshë. Besoni në këtë ndihmoi mua fqinj në kopsht. Gruaja mendore, e këndshme, nga e cila merr frymë rehati dhe kujdes. Bijat tona dhe ish-gruaja tani po qëndrojnë me ne, pastaj në qytet. Të rriturit janë plotësisht, nuk fajësojnë askënd.
Përshëndetje, gruaja ime u largua nga unë dhe fillova të depresohem, sepse kam jetuar me një familje të fortë të fortë, kam jetuar për dy muaj dhe megjithëse nuk jetoj, ekzistoj dhe kam mendime të vazhdueshme për vdekjen.Nga 36 vjet gjithçka duket se është shembur, miqtë e mi u zhduk menjëherë dhe doli që nuk më duhej askush, vetëm vajza flet sa më pëlqen mua dhe vetëm frymëzon gjëra pozitive për një çast dhe gjithmonë flisni vetëm me heshtje, nuk mund ta ndaloj më, nëse jo vdekjen dhe në këtë rast vdekja është më e mirë.

përgjigjet:
Mirë se vini! Është gjithmonë e vështirë dhe e dhimbshme për t’u larguar, por ju duhet të mbani! Sidomos pasi ke një vajzë, rrezet e dritës tënde! Ju lutem mos mendoni për të keqen! Tani që plaga është aq e freskët, duket se nuk ka pengesë dhe nuk ka rrugëdalje, por kjo nuk është kështu! Ngadalë vini në mendjet tuaja, të punoni, të angazhoheni me fëmijën, mund të shkoni së bashku për t’u çlodhur, shkoni patinazh, ngasin një biçikletë, dhe ju do t’i pëlqeni pakët dhe do të argëtoheni! Ju jeni të rinj, ka shumë shanse për të dashur përsëri dhe për të filluar një familje. Të gjitha të mirat për ju!

Irina, mosha: 04/28/2016

Mos mendoni as për vdekjen. Ju keni një vajzë që ju do me të vërtetë, jo një grua nuk do t’ju dojë kaq besnikërisht si një vajzë, nuk do të dëmtojë psikikën e saj me kujdesin tuaj, lexoni artikujt rreth asaj që ndodh me shpirtrat e fëmijëve nga etërit besnikë. Organizoni për të paktën tre vende pune, nëse nuk ka pasur kohë për mendime të marra. Komunikoni me vajzën tuaj edhe pse me SMS vetëm mos humbni kontakt me të vetmin krijesë të sinqertë. Fitoni para për të, sepse ajo ende duhet të mësojë dhe të bëhet një i rritur. Mendoni tani jo për veten, por për të. Ju mund të ndihmoni vajzën tuaj të madhe në këtë jetë jo të lehtë.

tv, mosha: 04/05/2016

Përshëndetje!
Dhe çfarë pengon për të gjetur një grua të re?
Nëse gruaja e bëri këtë, atëherë dera prapa saj duhet të jetë gjithmonë e mbyllur. Gruaja ime më la shumë, mbaj, pusho!

Michael, mosha: 04/04/2016

I dashur! Unë simpatizoj me ju shumë. Sigurisht e vështirë për të mbijetuar kolapsin e familjes, kujdesin e një të dashur. Gjendja e braktisjes dhe e padobishme ju kërcen. Ky është një stres i madh. Nuk është çudi që ju doni të harrojmë dhe të mos jetoni. Ky shtet kap shumë njerëz në këtë situatë. Kjo është një ndjenjë shumë e hidhur. Por e di një gjë që shëron në atë kohë. Këto ndjenja do të zhduken gradualisht, ju mund të kaloni më shumë kohë në një shumëllojshmëri të gjërave. Të njohurit e rinj. Tani ju vetëm duhet të jetoni, të jetoni me atë që është. Njëra do të thotë një. Me një përvojë humbjeje natyrore. Gruaja juaj ka më shumë gjasa të ketë një arsye për të lënë, kjo është zgjedhja e saj, përpiquni ta falni. Vajza juaj do juve dhe ka nevojë për dashurinë tuaj, mbështesni atë dhe ajo do t’ju mbështesë me dashurinë e saj. Besoni se jeta do të ndryshojë. Dhe kjo periudhë do të jetë një fazë e re në jetë. Ndoshta fillimi i asaj që ata nuk mund të kishin ëndërruar. Ngadalë, do të dilni jashtë, do të mësoheni, do të ndërtoni jetën ndryshe. Por me të gjitha mjetet e ndërtuar. Ju uroj një jetë produktive dhe të gjatë. Dhe gjëja më e çmuar në të është dashuria, përvoja dhe njohuria, aftësia për të mbijetuar vështirësitë, më vonë do t’ia japësh bijës tënde.
Julia, mosha: 04/31/201

Përshëndetje Unë me të vërtetë dëshiroj t’ju mbështes. Unë ju kuptoj mirë, që nga gushti i shkuar, burri im më la, pas 16 vjet martese. Më lashë me dy fëmijë të vegjël. Më pëlqeu shumë. Unë u përpoqa të bëja gjithçka për të, por më shumë e bëra aq më pak u vlerësua. Dy muaj është shumë e shkurtër për ta bërë më të lehtë. Nga ju, nga jeta juaj një pjesë e madhe u shqye pa anestezi dhe kjo kërkon kohë për të shëruar plagën. Sa më e madhe të jetë plaga, aq më shumë kohë është e nevojshme. Mos mendoni për të ardhmen, përndryshe ju me të vërtetë do të çmendesh. Kam pasur një panik për rreth tre muaj, se si do të isha vetëm, si do t’i nderoj fëmijët … por u përpoqa të jetoj për sot. Nevoja për të lëvizur në hapa të vegjël. Ka një ditë, ka gjëra që duhet të bëhen dhe kjo është e gjitha. Thjesht besoj se do të jetë më e lehtë, e sigurt. Kam qenë 8 muaj. Unë nuk mund të them se çdo gjë ishte e drejtë, por definitivisht është më e qetë. Po, herë pas here rrokulliset dhe zemërimi dhe dhimbja, por tani është shumë më pak. Dhe jeta shkoi në rrjedhën e zakonshme, askush nuk vdiq ose u çmend. Kuptoni, është normale që ju lëndon tani, nuk ka rrugë tjetër, por dhimbja do të zhduket gradualisht dhe pastaj do të kalojë plotësisht, me siguri. Unë mbyll mendërisht dhe përqafoj, mbaj …..

Tatjana, mosha: 07/37/2016

Ditë e mirë!
Kam një martesë të dytë. Dhe shumë i lumtur. Pra, siç thonë ata, “Nëse një grua të lë, atëherë nuk dihet ende se kush ishte me fat”. Ju keni një vajzë, jeni ende në epokën e përsosur për një njeri, e gjithë jeta është ende përpara.
Pra, në asnjë rast mos e humbni shpresën!
Pra, diku afër jush është i vetmi që ju jeni të destinuar për t’u takuar.
Gjithçka do të jetë mirë!

Michael, mosha: 45/04/04/2016

Përshëndetje Kam të njëjtën situatë. Mbijetoi një recetë të thjeshtë. I zgjidhur në fëmijën dhe punën, dhe pas 2 vitesh ai u takua me gruan që ai donte. Koha shërohet, mos kini frikë të shikoni përpara. Mbyllni sytë dhe përfytyroni se si do të jetoni, për shembull, në një vit. Si do të donit të jetonit? Shkoni në këtë. Të gjitha gjërat e këqija do të shkojnë larg. Oh po. Disa seanca me një psikolog më ndihmuan, edhe pse gruaja ime më tërhoqi atje pas një viti lufte)

Ruslan, mosha: 04/27/2016

Përshëndetje. Unë të kuptoj! Unë, po, jam gati 36 vjeç, edhe gruaja ime, e cila ka jetuar 13 vjet me mua, më ka lënë edhe një ditë tjetër. Dhe saktësisht 13 vjet – u mblodhëm të njëjtën ditë 13 vjet më parë. Unë gjithashtu kam një vajzë që më do. Unë (dhe gruaja ime) tani gjithashtu kanë ndjenjën se ata morën një copë të madhe nga trupi. Ndjenja e një ekzistence të tillë pas vdekjes është e mërzitur dhe e vetmuar. Largimi më i frikshëm ishte të tregoja vajzën time se ne dhe nëna do të jetonim ndaras, edhe pse gjithçka shkoi mirë. Ne thamë se burri dhe gruaja mund të marrin pjesë, ata munden për një kohë, ata munden përgjithmonë, por prindërit kurrë nuk do të jenë pjesë – ne të dy do të jemi gjithmonë prindërit e saj. Dhe gruaja ime dhe unë ishim miqtë më të afërt. Mos u dekurajoni, përqendrohuni në vajzën tuaj, në ndërtimin e një marrëdhënieje të re me bashkëshorten tuaj dhe sigurisht në vetvete. Personalisht, unë do të kujtoj se si të vrapoj pas fundeve;) Dhe në lidhje me marrëdhënien me ish-gruan time, mos harroni se tani ajo nuk është gjithashtu e lehtë. Ju jeni të braktisur dhe të vetmuar, por ajo hodhi dhe ndjen fajin e tmerrshëm. E pra, për një arsye ose për një tjetër, ajo nuk mund të jetë më e lumtur me ju, dhe secili ka të drejtën e lumturisë, dhe ajo dhe ti dhe vajza juaj, mbani mend këtë
Nikolaj, mosha: 35/13/09/2016

Burimi/fidblog.ru