HAKIK VISHA: PER FJALIMIN E EDI RAMES NE KESHILLIN E SIGURIMIT.

0
71

Hajde hajde Edi Rama,jo ideologji,por i pa shtyllë kurrizore.as komunist e as kapitalist,po po ti dhe shokët tuaj të djathtë e të majtë ,keni kapërcyer ylberin në pasuri Kur në vitin1990 ishit baraz më ne dhe asgjë me shume.
Na thoni se si e vutë gjithë atë pasuri ju si pushtetarë.?
A i pe se si u doli sekreti i rrogave tuaja supër shumëfishe?
A dinë si jetojnë pensionistët
me pensione qesharake?
A e dinë rinin shqiptare se si po rropatet ne kurbët?
A mundesh ta bësh krahasimin midis pasurive kombëtare dhe varfërisë të sotëme të popullit?
A mundesh me na thamë diferencimin diskriminues midis një grushti njërëzish shumë të pasur dhe të shumicës të popullit që rropatet në varfërin e madhe.
Si është e mundur që ti mburresh në këshillin e sigurimit se ne paskemi arritur majat e kapitalit,,por mesiguri ti fletë për vehtë dhe njerzit nivelit tënd në pasuri brenda teje nuk futët diferencimin shoqëror siqë është në faktë
Unë që po të flasë kamë qënë komunist me universitet dhe kam punuar njëzet vjetë nën tokë dhe nuk jam pishman se kam qenë në ballin e nderit dhe jo si sot që minatori për ju nuk ekziston fare.
Por ju ,udheheqësat e tridhjetë vjetëve në sistemin kapitalist
nuk keni faj se dje keni qenë pëllumbat e socializmit dhe sot jeni pëllumbat e kapitalizmit tani jeni konvertuar në kapitalistë të vertet,por jo me djersën tuaj por me djersën e keti populli

Nga poeti
HAKIK VISHA.

Derguar per botim nga Kolonel Dilaver Goxhaj