Halil Geci – A ka bërë nëna ndonjë djalë Zot kësaj toke njëherë me i dalë

0
223

Sa herë duhet ta tradhëtoi atëdheun për ta zgjuar nga gjumi Prokurorin e Shtetit, tradhëtia ndaj intersesave të atëdheut është akti më i shëmtuar që bënë njeriu ndaj vendit të tij,sa herë duhet të durohet një shitës i interesave të Kosovës ashtu siq bëri ISA MUTAFA në dekadat e fundit kur dikur ngriti gishtin dhe e suprimoi Autonomin e 74 dhe festoi me Serbinë humbjen e autonomis duke u bërë krah i armikut,atëhere kur derdhej gjaku shqiptarve dhe rinisë të Kosovës për mbrojtje të asaj pak autonomije që kishim,dhe së fundi në 2015 po i njëjti TRADHËTAR I ATDHEUT me emrin ISA MUTAFA nënshkruan Zajednicen me 23 shkelje kushtetuse, Zajednicë kjo me kompetenca ekzekutive ,ose më mirë te themi një Serbi të vogël brenda Kosovës të vogël,një Kosove aq të vogel sa një kokërr orizi dhe një zajednice me kompetenca ekzekutive,dhe me 23 shkelje kushtetuse.

Ju përkrahësit e këtij tradhëtari do ju mallkoi i Madhi ZOT që i dhatë krahë dhe u bëtë krahu i Vuqiqit dhe nipit të Vuçes Hashimit Polarit,për ta ndarë e vrarë kaq pa mëshirshem atëdheun tuaj.

Deklerata e Lajçakut nuk është asgjë e re,Lajçak veç po e thotë një të vërtet, po i thotë Ises zbatoje ate qka e ke nënshkruar,me
marrëveshje nderkombtare me një fjalë po i thotë Kosovës ta pshurrsha kushtetuten.

Ata që dje e shpallen Kosovën shtet dhe e afruan si dukument bazë për ndertimin e kushtetutes ishte pakoja e Ahtisarit,ku Serbia nderhyri me tradhëtaret e Vendit Hashimin dhe Isen dhe zhvlersuan këte pako si dhe kushtetuten e ndertuan me gjakun e këtij populli. Sot ku po kerkoni hak bre …… mos metsha pa ..po të pa besë ishit….!?

Burimi/Facebook