Halil Geci – Kryetradhtari komunisti i fundit në trojet shqipetare ,me mision të posaqem për ta shkatrruar LDK-në.

0
188

Kurva e Prapashtices i shet moral shqiptaris,thua se neve nuk kemi jetuar në kte dhe,duke menduar se të gjithë hamë barë,e veq kurva e Prapashtices han buk të grytë
Me thirrnin disa miq dhe me njoftuan se në Rubikon te Adriatik Kelmendi po flet kurva e Kumrovcit.
Njerz jemi dhe nga kurreshtja për të parë diqka ndryshe se jemi lodhur me politik shpejt e shpejt e gjeta Rubikonin kur po e shohë ISEN e largova nga ky program dhe fillova ta shikoi një dokumentar.
Pas pakë me thirri prap një mik i imi a po e percjell kurven në Rubikon,jo more miku im sje i pari që po me thirrë,në Rubikon po fliste ISA Mutafa i Prapashtices,po pikerisht për kurven e Prapashtices po te them,jo more miku im po unë nuk humbi kohë e si lodhi syt me pa atë mut,mendova se mos ka ndonjë prostitut që tash po folin haptazi për bizneset fitmprurse të kurvave moderne.
Jo more ma kthej miku,po ku ka ma prostitut në trojet shqipetare se kjo kurvë plakë e e trajnuar në Kumrovc dhe e rritur në Prapashticë.
U hidherova pak me mikun po nejse,se shikoi jo ja ktheva mikut, dhe ja mbylla.
Kur sot në mengjes e pava dr.Haxhi Avdylin me një koment ku ju kishte pergjigjur këti mostrumi i cili e kishte marrur për shenjester për ta etiketuar Vjosa Osmanin.
Një sygjerim për kurven e Prapashtices dhe mbeshtetsit e ti si dhe të gjithë atyre që ja pemendin emrin Vjoses,nese je Musliman bjer shahadet.Nese je Krishter bëje kryqin e lute Jezun,për ndryshe mos ja flliqni emrin e një Hyjneshe të ardhur në Fron.
Ani kush shet e flet për moral një prostitut e Kumrovcit e njohur qe 40 vite me bythë të lagta nga çetniket e shumadisë.
Kurdo që të kemi zgjedhje do matesh ti dhe kurvat që ty të perkrahin ty në një anë,dhe Vjosa e vetme në një anë
Kryetradhtari komunisti i fundit në trojet shqipetare ,me mision të posaqem për ta shkatrruar LDK-në.Së shpejti ki me i mat forcat me Vjosen e vetme ka me ju muajtur të gjithve së bashku!

Burimi/Facebook/Halil Geci