Halil Geci – Nese edhe 200 persona i thërret specialia ata nuk janë UÇK-ja – Mos e quani vetën UÇK ju jeni individ nuk jeni UÇK-ja

0
237

Ju që krekoseni në vlerat atdhetare të UÇK-s pikrisht jeni ju ata që ua kani rrëmbyer vlerat atëdhetarëve të kësaj vlere të madhe kombetare, me poshtersit e juaja keni guxuar të bëni pis-hane në emër të kësaj vlere me emrin UÇK..!

Fotografia e Halil Geci

Nese edhe 200 persona i thërret specialia ata nuk janë UÇK-ja

Mos e quani vetën UÇK ju jeni individ nuk jeni UÇK-ja

Kosova ime unë të desha pa kushte, ashtu si te deshën edhe parardhesit e mi,gati tre shekuj nga ky trung që vij unë nuk gjetem qetësi,duke të mbrojtur ty,kufirin tënd Dardan, nderin tëndë,etnin tënde,e gjetem vdekjen dhe u skaliten në altarin lirisë mu në zemren e Dardnis,e në parajsen atëdheut tim Shqipërisë.

Fotografia e Halil Geci

Ky vend,ky truall i Dardanis pat shumë Qorr Jovana,e Pop Stojana, Car Dushana, Pashallar e Sulltana, na dëmtuan na vëran e na ndanë por nuk u lodhem nuk u perkulem.

Nuk do perkulem as sot,e kurrë,deri në amshim,ty atdheu i ynë ti falim dhimbjet ta falum djersen,ta falum gjakun,ti falim plaget,sharjet, etiketimet nga të gjithë ata që na vranë, e na shanë,në emer të lirisë.

Fotografia e Halil Geci

Disa nga këta paskan qen hilegji, edhe sot të tillet përqafohen me drejtsin,dhe e thirren në te, e punojn në të kunderten,plaqkisin e tradhëtojn,gënjejn e vjedhin sa munden,me qellim përfitimi,kësi sharllatanash na jan bêrë shumë argat për të plaqkitur ty atëdheu ynë.

Ne i falim gjakun e bijve dhe bjiave tona të kësaj toke,kurse ju
plaqkashë, e sharllatana,opinga plehu,e o ju zdralana,e faqezi që u thirret në emër të gjakut e të atëdheut nuk lat gjë pa bërë.

Fotografia e Halil Geci

E bëtë Kosovën hauzë (lëmshë)ju që nuk e dhatë as edhe një pikë gjakë për këtë vend,si patet guxim ta prekni kufirin ,kush ua dha ate të drejt ty Hašim,Kristač,Vučič
Stanišič Mutafovič, kurr nuk do ua falim tradhtin që ja bëtë atëdheut tonë të shtrejt,kurrë nuk do ua falim që ia falet ato toka Malit të Zi,
Maqedonis!?

Ju bëjë thirrje që ti mbushni mirë “moleret” e pregaditnu për beteja të ardhshme se lirin e fituar me gjakun e këtij dheu nuk do ua fali populli im,do ju denoi me votë.

Fotografia e Halil Geci

Ju falem kur na vratë e na shatë,e kur na quajt tradhëtar.Ju falem kur e vodhet atdheun,dhe kur parat e vjedhura i derguat gjithandej ku bëtë pasuri marramendse.
Nuk do ju falim kurrë prej si u bëtë argat i pushtusit!
Nuk do ju falum kur lobuat për ndarje të atdheut tonë në të mirë të ish pushtusit!
Nuk do ju falim kurrë ate që shkatrruat arsimin,shendetsin!
Nuk do ju falim asnjëherë kur drejtsin(gjygjesin)e bëtë vegel tuajn për të vrarë e plaqkitur atëdheun, dhe për tu mos u zbuluar kurrë!

Fotografia e Halil Geci

Nuk do u falim kurrë ate që e tjetërsuat dhe e bëtë të juajen krejt qka ju erdhi në shtek për të bërë e bëtë!

Nuk do ua falim kurrë ate që ja vrat shpresen këtij vendi,ani nga kushë!pikrisht nga disa çlirimtar që i mori specialja!

Nuk do ua falim asnjeherë ate që ja vet mbi supe Kosovës pa të drejt Gjykaten speciale.

Ju këte turp e bëtë me poshtersi të juaja duke e spiunuar njeri-tjetrin, kësaj i thonë,ta vrasesh Lirinë dhe ti veshë damkë pa të drejt këti vendi!
Për këto dhe shumë të tjera ,turpi ju mbuloft e pushka e të Madhit Zot ju vraftë…!!!

Fotografia e Halil Geci

Shkruar nga Halil Geci

Burimi/Facebook