Halil Geci – QENËT QË LEHIN HËNEN KAN FRIKË DRITEN GJYKATEN SPECIALE E SOLLËN NJERZIT E TERRIT

0
141

Ky shkrim i imi i shkruar në qershor 2015 para se të votohet Gjykata Speciale do jetë i pa diskutueshem edhe për një kohë!

QENËT QË LEHIN HËNEN KAN FRIKË DRITEN
GJYKATEN SPECIALE E SOLLËN NJERZIT E TERRIT

Qenët që lehin hënën e kan Frikë driten.
Drita është shpresa që gjithmonë ka besuar njerëzimi,të përpiqesh ta ndalosh ate,jo vetem që nuk ke mundësi, por edhe bie ndeshë me Përendinë,ata që përpiqen ta ndalin driten,që terri dhe mjegulla ta pushtoi Tokën përgjithmonë janë argatet e djallit,dhe kurrë nuk do të munden ta bëjnë ngase ZOTI i ka kurdisur dritën për ta parë se qfarë ka ndodhur në errësirë.
Të tilla komplet janë Instuticionet tona edhe ashtu të brishta,pa marrë parasyshë të djathtë e të majtë,të gjitha taboret janë njësoj,të zhytura në krime dhe poshtërsi deri në fyt.

Gjykaten speciale e sollën njerzit e territ,që tashë po e lehin Hënen,që sadopak solli një dritë të zbehtë gjysmake,por si thot populli “me mirë pak se hiq” nuk janë më të mirë as ata që insistojn votimin e Gjykates Speciale,por këta të fundit po mendojnë ta shpëtojn veten duke i dhënë të tjerët,kjo është një pabesi që do ta denoj vet ZOTI.

Ai që u mundua ta ndaloi dritën në LDK duke i tradhtuar 350 delegatë ,dhe që e shuajti shpresën e elektoratit të saj duke ia drejtuar votat e LDK Hashimit, është Isa Mustafa me vazalet e tij,tashë përpiqet ta kaloi me qdo kushtë Gjykaten me qëllimin e vetem që ta shpëtoi veten dhe bashkpuntorin e ti Hashimin nga drita e hedhur me emrin SPECIALE,komplet pozita dhe opozit e kan sjell Kosovën në këte pikë,hyp se të vrava,dhe zhdryp se të vrava,
ZOTË shpëtoje Kosovën nga matrapazet qe udhëheqin .

Shkruar nga Halil Geci

Burimi/Facebook