Halil Geci – Unë budallaja mendoja se Kosovën duhet ta duan të gjith si unë

0
46

Kam menduar se Kosovën duhet ta duam njësoj,si te majtet si djathtet, dhe për te duhet te vdesim si me lindur.
Unë budallai mendoja se jeta është një përrall e bukur që duhet ta perjetonim të gjithë njësoi,si punen,si dëmin,si gëzimin si hidhërimin,por ajo kishte qenë një ënderr e një budallai si puna ime.
Per mua deri para disa viteve jeta ka qen dhunë mjerim punë e nenshtrim…!
Unë dhe familja ime jami rritur dhe edukuar,në ate frym se për liri dhe Atedhe duhet punuar dhe sakrifikuar jeten dhe pasurin.
Menjëherë pas lufte disa nga të ashtuqujturit çlirimtaret e kishin projektuar si vend plaqkite Kosovën dhe filluan të vrisnin shqipëtar me porosi ,vjedhinin e plaqkitnin kushdo që qohej i pari, dhe kush ështe më i zoti.
Nga kritikat që ua bëja me shkrime te vazhdushme publike filluan të inatosen në mua.
Në pamundesi për tu perballur me mua dhe kritikat e mia reale,njëri nga këta spiun filloi të punoi prapa krahve , me disa njerz me të cilet kishim raporte të tensionuara,sherri i një prone,edhe pse unë isha në dijeni se këta qenefa ma kishin kurdisur gracken jo vetem mua por edhe djalit tim Artonit,duke me futur drejt për drejt në bela,edhe pse e disha se kurthi më ishte kurdisur, kishte ardhur puna ne atë pikë sa kthim mbrapa nuk kisha.
Por ja qe Zoti më shpëtoi,nga ky shpiun pa emer,e që une e njoh mirë i cili kishte pregaditur terrenin për kurthen time.
Ka kohë që me këta qyfar dhe argatet e tij e të Hashimit unë dhe familja ime jemi në fushen e mejdanit duke i ladruar atellaret… ngase u sosur koha e të pabesive të tyre,vetem Zoti e din fundin…….
Fajtor për këte isha unë ngase i kisha mësuar ti mbeshtes,të gjithë luftetaret e liris si të majtit si të djathtit,njësoj por këta të LDK-s i doja pa hile,e që shumicen e kësaj kohe e kalova duke i dashur dhe mbeshtetur pa hile ,ngase Atdheun e kishim te perbashket, fatkeqsisht ky rodë i mutit na kishin pas dashur mua Ibrahim Rugoven,LDK-n dhe Kosovën,vetem sa për për t’na plaqkitur vrarë e shfrytëzuar.
Kurse unë i shkreti për lirin e këtij vendi nuk kam këursyar asgjë, rastesia pse deri me sot jam gjallë është pse Zoti ka dasht,por fatkeqsia se punen e mundin timë për lirin e këtij vendi ma hëngren qenët është e vertet.

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook