Hushi Agim – Bravo nga zemra!

0
328

Te dashur miq!
Sot dua te shkruaj per dicka qe e quaj mrekulli!
Per dike qe se njoh fare nga afer por qe me ka mahnitur me heshtjen e tije!
Eshte fjala per Gjergj Lucen birin e aktorit te madh! Ndrek Luca
Dikur aktori i madh ndaloi bicikleten para meje, perballe operas dhe me foli gjate e plot pasion per operan!
Me mahniti me pasionin dhe njohurite e tij!
Donte te ishte regjisor i nje opere por burokratet e operas sic ndodh pergjithesisht ishin shume larg pasioneve te medha, talenteve!
Sot djali i tije me ka mahnitur po ashtu si dikur i jati por me nje pasion tjeter!
Se pari ka provuar nje shoqeri qe mund te ishte gabim!
Se ne Shqiperi mund te behet biznes nese ke perkushtim!
Edhe Gjergjit i eshte dashur te beje miqesi dhe kontrate me djallin per hir te biznesit!
I eshte dashur duke ruajtur Gjergjin te behet si fshatare me fshataret, i thjeshte si te thjeshtet!
Ka gjetur ate rruge mirkuptimi ne nje vend ku te kuptohesh dhe mirkuptohesh eshte shume e veshtire!
Por ia ka dale dhe ka ngritur nje perandori te peshkimit shqiptare!
Ka arritur te beje te ule koken nje shtet e ta respektoje!
Bravo nga zemra!