Ibsen Elezi – Pse cfare do beje ti pas kuvendit te dates 11 dhjetor ?!

0
36

Pyetja me idiote qe keta mendojne se te zene mat 😢
Personalisht jam shprehur ne media,
pas kuvendit te dates 11 dhjetor,
ne date 13 dhjetor, pas depozitimit te akteve te kuvendit ne gjykate, G29 duhej te instalohej ne zyrat e PD, ne sallen e madhe dhe s’duhej te dilnin dhe te fillonin riorganizimin.
Pas referendumit te dates 18 dhjetor, ne date 20, pas dorezimit te dokumentave ne gjykate, G29 duhej te zbatonte vendimin dhe futej ne seli. Çdo vonese ishte ne dem te zbatimit akteve.
Ne daten 8 Janar 2022, grupi S29 e kishte koken rremuje per vete, nuk kishte asnje ide te qarte, se si zgjidhej situata pas blindimit dhe informacionit se policia kishte plan te nderhynte.
Futja ne katin e I-re dhe instalimi aty i G29 dhe vazhdimi i aktivitetit do ishte i mjaftueshem dhe justifikueshem para opinionit publik dhe demokrateve.
Luli mund te vazhdonte ne katin e II-te, per te shmangur keqkuptimet me Gazin dhe Griden, blloko derem e komunikimit mes 2 kateve.
S’do kishin argumenta per “vandalizem”
S’do dilnim te rrahur dhe te mbutur me gaz.
Do kishim zyra ku mblidheshim.
S’do na thonin ” ju sja dolet me Lulin do ja dilni me Ramen”.
Organizimet ne ditet ne vazhdim do benin diferencen me ke ishte shumica.
Fundja kjo G29 u mandatua te na gjeje zgjidhje dhe jo te na thote s’patem zgjidhje.

Burimi/Facebook