Julian Deda – Bregoviç Non Grata kudo ku ka shqiptare…!

0
101

Goran Bregoviç ishte muzikant i mire edhe atehere kur mbeshteste Millosheviçin dhe thoshte se shqiptaret duhen shfarosur si rrace, eshte muzikant i mire edhe sot kur ben sikur ka harruar çfare ka thene dhe kerkon te beje skuthin vetem se do te marre ca lek nga bashkia e Korçes dhe nga korçaret, qe tashme duhet te paguajne edhe bilete per ta pare.
Ne te dyja rastet Bregoviç eshte muzikant i mire por jo artist.
Gjithsesi, sot nuk flasim per muzikantin, te cilin mund ta degjojme edhe ne youtube pa pagese, por po flasim per ate si person dhe qendrimin qe ai ka mbajtur ndaj rraces sone. Po te ishte artist, ai s’duhej te vinte vete dhe te performonte para atyre qe dikur i donte te zhdukur dhe te masakruar, por siç e thame nuk kemi te bejme me nje artist.
Jo vetem jam kunder ardhjes se tij per te kenduar ketu, por mjafton aq sa ka thene ai dje per ne, qe shqiptaret, te pakten ta shpallin Non Grata sot..!

Burimi/Facebook