Kujtim Gjuzi – Partia Kombëtare Konservatore Albania.

0
40

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve në bashkëpunim me zyrën e OSBE në Tiranë diskriminon Subjektet politike që garuan në zgjedhje 25/04/2021
Diskriminohet “ABEOK” Koalicioni i vetëm Opozitar.
Partia Kombëtare Konservatore Albania Kryesuese e koalicionit:
“ALEANCA BASHKIMI POPULLOR Emigracioni Ora e Shpresës dhe Konservatorët”
Proteston:
KQZ dhe OSBE nuk fton zyrtarisht grupimin Opozitar i cili është më i dëmtuari nga tjetërsimi i votës Zgjedhje 25/04/2021
Mos zbatimi i ligjit zgjedhor si detyrim i KQZ që të siguronte Votimin e Emigrantëve solli pasoja kriminalizuese jo vetëm për ne si ABEOK
Në vijim nuk ndalet respektimi i zgjedhjes së Presidentit.
Dy Raunde zero kandidatë nga opozita e blerë nga Maliq Rama është si një vijim i maskaradës zgjedhore 2021
Skandal tjetër nga KQZ dhe OSBE
Diskriminimi vijon ndaj ABEOK dhe Partisë Konservatore Kombëtare Albania por vecanërisht KQZ dhe OSBE diskriminon EMIGRANTET që u përjashtuan nga votimi i siguruar me Kushtëtutë dhe ligj zgjedhor.
Inati që KQZ mban me Anëtaren e koalicionit tonë PBPPSH sepse ka dërguar nën hetim në Spak KQZ duhet të marrë fund.
KQZ duhet të jetë e depolitizuar.
Kjo nuk ndodh në Shqipëri.
Ne këtë rast ne njoftojmë opinjonin publik se:
Nuk do të ketë zgjedhje të Lira por votime si në një shtet Juntë diktatoriale ngritur në rregjim nga Edvin Rama.
Partia Konservatore Kombëare Albania ka kontestuar me mosnjohje të rezultatit zgjedhor 2021 duke i’u drejtuar Gjykatës Shqiptare.
Zgjedhjet u vodhën, tjetërsuan me patronaxhistë, u blenë me Oligarkë. Administrata shtetërore u trysnua. Koalicionit tonë i’u tjetërsuan 55 mijë vota = 6 Mandate. Lsi i’u mohuan me ligjin e Maliqit 7 mandate.
Shkëlqesia e saj Ambasadore Yuri Kim shkeli kodin zgjedhor me deklaratë për njohje të “fitores” së Rilindjes së Krimit në zgjedhje 2021
Raporti i DASH dhe Referimi i OSBE se rezultati zgjedhor 2021 u tjetërsua na dha të drejtën morale ne Konservatorëve në mos njohjen zgjedhje 2021
Adminstrata u trysnua dhe tjetërsoj mendim dije për me u hedh votua se ku duhej aderesuar Vota.
Ne kishim të drejtë.
Vota e tjetërsuar e bën pis procesin e votës së lirë në Shqipëri.
Eshtë e turpëshme që KQZ dhe OSBE fton në tyezë për votën e Emigranteve parti që nuk marrin pjesë në Zgjedhje.
KQZ dhe OSBE në vartësi dhe komandën e hajnisë të votës së lirë bëhet njësh me Edvin Mailiq Rama i cili kërkon të ketë në Shqipëri vetëm parti shtet.
Ky është minim i Demokracisë.
Ky është skandali i rradhës për KQZ dhe OSBE
Zyra e shtypit. PKKA

Tiranë më 24/04/2022

Burimi/Facebook/Facebook