Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet ta kuptoj se vertetë e teproj

0
17

E dua drejtësinë pa dallim e cila nuk po aplikohët në vendin tim. Ne, vertetë nuk mundëm ta sjellim drejtësinë pas lufte dhe na u imponua ta pranojm asistencën juridike të një Gjykate jasht Kosove dhe për keq në emer të Kosovës dhe popullit sajë.

Kam dasht dhe dua të besoj që të gjitha të vertetat para drejtësisë më dal por, kam frikë se kjo mjerisht nuk po ndodh. Kam pas kërkesën time në vitin 2015 që Gjykatën Speciale parase ta pranojm, atë duhët ta kushtëzojm aq më shumë kur thirret në emer të popullit tonë por, ky kushtëzim siq dihët në detale kur e kam bërë, mjerisht vend tek njerëzit tone nuk ka zënë, kështu paushall deshtën Gjykatën ta pranojn.

Kur u ngrit aktakuza fantome për shtëpinë e verdhë, ditën e pare kam thënë se kjo donte politikan tone ti kushtëzon dhe kështu ti lakon. Ishte dhe mbeti skandal i cili gjykatën e kompromentoj pse më këto akuza është marr.

Edhe pas arrestimeve të krerëve të shtetit tonë, unë fjalën dhe besimin drejtësisë ja kam lënë por, mjerisht kam frikë se kjo vetvetiu, vehtën si Gjykatë po e kompromenton.

Të thuhët sot se, Specialja përmend një organizatë e cila “mund ta ndihmojë Thaçin të arratiset” !!! ky është kulmi i skandalit publik çfarë bënë Specialja.

E arsyetoj juridikisht po edhe logjikisht kur thuhët se, lirimi i Thaçit në mbrojtje deri 30 ditë para séancës, mund ti prish hetimët dhe ndikoj në deshmitarët, por jo të thuhët se na qenka një organizatë e cila “mund ta ndihmojë Thaçin të arratiset” kjo është aq qesharake, madje akuzë e re e cila nuk di ku mendon të godas Specialja pas të quajturës Organizatë për ikjën e Thaçit.

Dua ta di organizatën e perfolur, dua ta di qellimin e akuzës të cilën nuk e kuptoj, Organizata terroriste ato janë, a ka mundësi dikush pergjegjsi për shpifje të mban ?

A ka njeri, qoftë edhe i çmendur i cili e beson, se dikush dikë sot mund ta arratis dhe vendin e sigurt diku të ja bënë për më shumë, jetën në ilegalitet ta kalon ???

Kjo ishte edhe njëra nga skandalët e Gjykatës Speciale çfarë ajo po bënë, dhe për më keq, sillët sikur ne bari po ngrejm !!! Këto sjellje edhe pse në heshtje e durim në pritje të drejtësisë, vertetë më iritojn a nuk kam çfarë bëjë.

Deshta të mos zhgenjehëm pa dallim çfarë ka ndodhur, fjalën e drejtësisë deshta ta dëgjoj, por, mjerisht gabime të pa falshme, madje publike Gjykata Speciale si tani po bënë.

Për më shumë nga erdhi revolta ime, lexo në info-cetta dhe shih nga skandali publik dhe krejt qesharak çfarë thot Specialja :

http://www.info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2643

Thaçi mbetet në paraburgim, Specialja përmend një organizatë që “mund ta ndihmojë të arratiset”

Burimi/Facebook/Autori